Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani a primit o ofertă pentru Sebastian Mailat. ”Am transmis că fără 1,5 milioane de euro nu îl dau”

FC Botoşani a primit o ofertă pentru Sebastian Mailat. ”Am transmis că fără 1,5 milioane de euro nu îl dau”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a decis suma pentru care se poate despărţi de golgheterul echipei sale, Sebastian Mailat (25 de ani).

  • Sebastian Mailat a marcat 14 goluri şi a oferit două pase decisive în 32 de partide disputate în Superligă, în acest sezon.

Valeriu Iftime se desparte cu greu de Sebastian Mailat

Valeriu Iftime a recunoscut că a primit o ofertă interesantă din străinătate pentru Sebastian Mailat, însă nu l-a convins să-şi cedeze cel mai bun om din acest sezon.

Omul de afaceri a transmis că doreşte o ofertă care să se apropie de 1,5 milioane de euro pentru a-şi da acordul de transfer.

  • Sebastian Mailat ai are contract cu FC Botoşani până în vara lui 2024.

E clar că Mailat este acum la un nivel care îi permite să joace la orice club mare din România, însă eu cred că a venit timpul ca el să facă un pas la o echipă din străinătate.

Impresarul lui Pius mi-a venit cu o ofertă de transfer pentru Mailat, dar i-am transmis că sub 1.500.000 de euro nu voi sta de vorbă cu nimeni.

El mi-a cerut acordul să discute cu Mailat şi posibilitatea ca el să îl semneze pe acest jucător, dar încă nu mi-am dat ok-ul. Mailat este acum ca o pasăre mai rară de prin prima ligă a noastră şi sper că obţin şi eu o sumă cât mai bună pentru club de pe urma unui transfer al său.

Evident că îi doresc şi lui să prindă un contract mult mai bun financiar pentru el. Eu sunt convins că Flavius Stoican îşi doreşte să lucreze cât mai mult cu el, dar trebuie să ne gândim şi cum ne vom gospodării pe viitor”, a declarat Valeriu Iftime, conform prosport.ro.

Sebastian Mailat a sosit liber de contract la FC Botoşani, de la CFR Cluj, în ianuarie 2022. Dan Petrescu l-a anunţat pe jucător că nu intră în planurile sale, aşa că l-a lăsat să plece din Gruia.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Sebastian Mailat, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: sebastian mailatvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare