Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderi importante pentru Real Madrid, înaintea partidei de campionat cu Girona. Anunţul luI Carlo Ancelotti

Pierderi importante pentru Real Madrid, înaintea partidei de campionat cu Girona. Anunţul luI Carlo Ancelotti

Fotbal

Comentarii

Francezii Karim Benzema şi Eduardo Camavinga, victimele unor "lovituri", conform antrenorului Carlo Ancelotti, vor fi absenţi de la meciul pe care Real Madrid îl va susţine în deplasare cu Girona, programat marţi, în cadrul etapei a 31-a din La Liga, a anunţat luni tehnicianul madrilenilor

  • Partida dintre Girona şi Real Madrid va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 2.

Benzema şi Camavinga, absenţi la meciul cu Girona

Pierderea lui Karim Benzema îi dă puţin planurile peste cap antrenorului Carlo Ancelotti, în lipsă de variante.

Cel mai probabil, italianul va trebui să-l treacă în centru pe brazilianul Rodrygo, mutare pe care a mai realizat-o de-a lungul timpului, în momentele de maximă dificultate.

De asemenea, în flancul drept ar putea fi titularizat Marco Asensio, cel care se află într-o formă sportivă foarte bună.

  • Karim Benzema este al doilea golgheter al campionatului din Spania, cu 14 reuşite. Primul loc este ocupat de Robert Lewandowski de la Barcelona, cu 17 goluri.

"Vom avea câţiva absenţi. Benzema a primit o lovitură, Camavinga la fel, Rodrygo nu s-a antrenat astăzi, dar va fi prezent la meciul de mâine (n.r. - marţi). Alaba este în faza de recuperare, iar  Mendy este accidentat în continuare", a enumerat Ancelotti problemele de efectiv pe care le are, în conferinţa de presă de dinaintea meciului.

"Pentru Karim (n.r. - Benzema), nu este nimic alarmant", a asigurat antrenorul italian. "El se reface după lovitură şi va juca sigur cu Almeria (n.r. - sâmbătă), apoi cu Real Sociedad (n.r. - 2 mai). Sper că va fi mai bine, pentru că el este foarte important pentru noi. Când el este bine, el vrea să joace, trebuie să joace. Iar noi avem nevoie de el", a detaliat "Carletto".

Afla mai multe despre: girona - real madridcarlo ancelottikarim benzema 

viewscnt
Articole similare