Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dawa l-a scos din sărite pe Panduru: ”De 35 de etape face asta!”. Ce ”obicei” nociv are fundaşul de la FCSB | EXCLUSIV

Dawa l-a scos din sărite pe Panduru: ”De 35 de etape face asta!”. Ce ”obicei” nociv are fundaşul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Dawa l-a scos din sărite pe Panduru: ”De 35 de etape face asta!”. Ce ”obicei” nociv are fundaşul de la FCSB | EXCLUSIV 

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

Dawa, analizat de Panduru

În minutul 18 al partidei, Dawa vede cartonaşul galben pentru o intrare dură asupra lui Funsho. Pentru Basarab Panduru nu e nimic nou, având în vedere că: ”Face asta de 35 de etape!”.

Panduru: Deci... de când a început campionatul, de la prima etapă până la etapa 35, galbenele pe care le ia Dawa sunt în tuşă. La fel toate! Chiar aşa?! 35 de etape să faci acelaşi lucru?

Zotta: Păi... el nu se uită la emisiunea noastră, nu se uită, asta înseamnă! (n.r. ironic).

Panduru: Păi... de ce nu te uiţi Dawa că nu luai cartonaşele ăstea? (n.r. râde)

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais (Florin Ştefan 77) - Al. Albu, Kait, Al. Ioniţă II (Emmers 65) – Sefer (Pănoiu 90), Dugandzic, Funsho Bamgboye. ANTRENOR:  Adrian Mutu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa (I. Cristea 46), Tamm, Radunovic – Edjouma (Omrani 46), Şut (Miculescu 85), Olaru - Oct. Popescu, Compagno (Cordea 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: dawafcsbpanduru 

viewscnt
Articole similare