Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chiar îmi daţi o veste proastă”. Patronul din Superligă a uitat de rivalitate şi i-a luat partea lui Gigi Becali: ”Fără el, fotbalul românesc o să fie şi mai sărac”

”Chiar îmi daţi o veste proastă”. Patronul din Superligă a uitat de rivalitate şi i-a luat partea lui Gigi Becali: ”Fără el, fotbalul românesc o să fie şi mai sărac”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că se va retrage din fotbal, după eşecul suferit de FCSB în derby-ul cu Rapid, dar Nelu Varga speră ca rivalul său din Superligă să revină asupra deciziei.

Lui Gigi Becali nu i-a prins deloc bine eşecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-1, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Patronul FCSB-ului a avut un discurs acid la adresa centralului Horaţiu Feşnic, fiind nemulţunit de maniera de arbitraj a acestuia.

Nelu Varga a uitat de rivalitate şi i-a luat partea lui Gigi Becali: ”Fără el, fotbalul românesc o să fie şi mai sărac”

Ca urmare, Gigi Becali a anunţat că s-a săturat şi că va ieşi de tot din fotbal, iar pe FCSB o va lăsa pe mâna lui Mihai Stoica.

Evident, au apărut şi primele reacţii după decizia luată de finanţatorul roş-albaştrilor, iar rivalul său din Superligă, Nelu Varga, a avut un mesaj pentru acesta.

Investitorul de la CFR Cluj speră ca Gigi Becali să se răzgândească şi să continue să investească la FCSB, pentru că ar fi o pierdere imensă pentru întregul fotbal românesc.

Nelu Varga este de părere că o eventuală retragere a lui Gigi Becali ar fi o veste rea pentru campionatul României mai ales din punct de vedere financiar deoarece nu sunt foarte mulţi oameni care să bage bani în fotbal.

”Îi înţeleg perfect supărarea lui Gigi Becali, dar eu nu doresc ca acest om sa iasă din fotbal deoarece fotbalul românesc va avea mult de pierdut. 

Şi aşa suntem cam puţini cei care ne băgăm banii în fotbal. Sunt eu, Gigi Becali, Mititelu, Dan Şucu, Rotaru, Iftime… E păcat ca Gigi Becali să iasă din fotbal.

Chiar îmi daţi o veste proastă. Cu toate că suntem rivali nu îmi doresc ca Gigi Becali să iasă din fotbal. Fără Gigi Becali fotbalul românesc o să fie şi mai sărac. Sper să revină asupra acestei decizii”, a declarat Varga, conform Prosport.

FCSB şi CFR Cluj sunt încă în luptă directă pentru titlu, chiar dacă Farul Constanţa a luat avans după ultima etapă din turul play-off-ului.

Vicecampioana este pe locul 3, cu 37 de puncte, campioana este un loc mai sus şi cu un punct mai mult, iar dobrogenii sunt lideri, cu 45 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalinelu varga 

viewscnt
Articole similare