Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gigi Becali, suştinere preţioasă de la apropiatul din Superligă: ”Rezultatul a fost viciat! Dreptate ar fi doar dacă meciul s-ar rejuca”

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gigi Becali, suştinere preţioasă de la apropiatul din Superligă: ”Rezultatul a fost viciat! Dreptate ar fi doar dacă meciul s-ar rejuca”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut o reacţie extrem de dură după derby-ul pierdut cu Rapid, duminică, şi şi-a găsit aliaţi printre ceilalţi finanţatori din Superligă. ”Prietenul” Valeriu Iftime îl susţine pe patronul roş-albaştrilor, considerând că FCSB poate pierde titlul din cauza arbitrilor.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1, în ultimul meci din turul de play-off din Superligă.

Cei de la FCSB au reacţionat vehement şi pun eşecul din Giuleşti pe seama deciziilor de arbitraj şi au acuzat faptul că Horaţiu Feşnic a fost mult prea permisiv cu intrările jucătorilor lui Adi Mutu.

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Gigi Becali primeşte suştinere de la apropiatul din Superligă: ”Rezultatul a fost viciat!”

Gigi Becali a mers chiar mai departe şi a anunţat că se va retrage din fotbal, sătul fiind de ”piedicile” puse echipei sale în lupta la titlu.

De partea patronului de la FCSB s-a aşezat şi Valeriu Iftime, unul dintre finanţatoriii apropiaţi de Gigi Becali.

Patronul clubului FC Botoşani consideră că rezultatul din derby-ul bucureştean a fost viciat şi are o cerinţă inedită: rejucarea meciului!

”Dacă vor fi întrebaţi despre anunţul lui Gigi Becali, 99 din 100 de fani al fotbalului din România vor răspunde că nu cred în retragerea patronului FCSB.

Eu ştiu că el nu vrea să renunţe, iar anunţul său este doar o formă de protest la adresa arbitrajului care poate distorsiona lupta pentru titlu.

Nu este normal ca un arbitru să fie depăşit de adrenalina cu care s-au încărcat gazdele pentru acest meci.

E imposibil să fii la cel mai bun nivel al tău dacă faci injecţii la pauză ca să poţi alerga, cazul lui Coman, sau să joci bine dacă eşti călcat pe tendon ca pe timpuri la Bistriţa sau Piatra Neamţ, cazul lui Compagno.

Au fost două situaţii decisive pentru desfăşurarea jocului în care Feşnic a arătat lipsă de personalitate influenţat poate de atmosfera unui astfel de meci.

Dincolo de prestaţia echipei sale care a dominat cu autoritate partida, rămâne rezultatul viciat care îi poate cauza FCSB-ului pierderea titlului.

În acest caz, cine îi compensează pierderile financiare domunului Becali? Eu cred că noi, patronii, trebuie să înţelegem demersul domnului Becali şi să îl susţinem.

Iar măsura care ar face dreptate în cazul meciului de aseară ar fi rejucarea lui”, a declarat Iftime, conform Playsport.

În urma rezultatului din Giuleşti, FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare