Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează unul dintre cele mai tari transferuri din ultimii ani? Giovanni Becali: ”Nu ştiu dacă va fi record”. Cine ar urma să plece

Urmează unul dintre cele mai tari transferuri din ultimii ani? Giovanni Becali: ”Nu ştiu dacă va fi record”. Cine ar urma să plece

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali spune că sunt şanse să se facă unul dintre cele mai tari transferuri din ultimii ani.

În vârstă de 70 de ani, Giovanni Becali este în continuare impresarul român care vine cel mai bine în străinătate.

El deţine în prezent recordul pentru cel mai scump jucător plecat din Liga 1, Dennis Man, pentru care Parma i-a plătit FCSB-ului în total 13 milioane de euro.

Însă el domină TOP 5 cele mai scumpe transferuri din istoria Ligii 1, unde îi mai are pe Vlad Chiricheş şi pe Valentin Mihăilă.

Încă un super transfer reuşit de Giovanni Becali?

Fraţii Becali au sub contract mai mulţi jucători interesanţi din campionatul României. Printre cei care colaborează cu fraţii Becali este şi Florinel Coman.

Fotbalistul FCSB-ului nu mai are contract cu fraţii Becali, dar este dispus să colaboreze cu aceştia dacă ei vor veni cu o ofertă interesantă.

Giovanni Becali spune că Florinel Coman este printre cei mai valoroşi jucători din Liga 1 şi, dacă îşi va păstra forma actuală, va pleca pe o sumă foarte mare:

”Nu ştiu dacă va fi record, dar Florinel Coman e jucător cu o valoare de peste 7-8-10 milioane de euro în acest moment. Dacă ar continua aşa, sigur s-ar găsi echipe care în vară să cheltuiască aceşti bani pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

Giovanni Becali se pregăteşte de o vară intensă pe piaţa transferurilor

Giovanni Becali susţine că mulţi scouteri de la echipe din străinătate îi solicită invitaţii la meciurile FCSB-ului şi Farului.

În plus, vara ar putea foarte interesantă pentru tinerii jucători români, în contextul în care ţara noastră găzduieşte, alături de Georgia, Campionatul European U21.

Naţionala României de Tineret a avut prestaţii foarte bune la ultimele două ediţii ale EURO 2021. În 2019, România a ajuns până în semifinale.

La EURO 2021, România n-a trecut de faza grupelor, dar a terminat la egalitate de puncte cu Olanda şi cu Germania - care au mers mai departe deoarece au avut un golaveraj mai bun:

”Avem jucători interesanţi şi la FCSB, şi la Farul. La meciul dintre aceste două echipe am avut o lojă plină cu mulţi oameni de fotbal din toate cele cinci campionate principale.

Mai sunt încă cinci meciuri importante, se vor întâlni din nou între ele şi în vară vom trage concluziile.

Simt o vară interesantă, agitată, mai ales că avem şi Campionatul European U21 în iunie-iulie, mai avem şi meciurile naţionalei mari în iunie. Simt un iunie, un iulie şi un august foarte agitat”, a mai spus Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare