Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Încă o demisie din Superligă! Antrenorul a rezistat doar trei luni pe bancă şi a anunţat decizia în faţa preşedintelui clubului

BREAKING NEWS | Încă o demisie din Superligă! Antrenorul a rezistat doar trei luni pe bancă şi a anunţat decizia în faţa preşedintelui clubului

Superliga

Comentarii

Ultima clasată din Superligă continuă să sufere. În ciuda unui final bun de sezon regulat, CS Mioveni a început catastrofal play-out-ul şi are şanse minime de salvare. Antrenorul Nicolae Dică şi-a prezentat demisia în faţa preşedintelui clubului.

Nicolae Dică a demisionat de la CS Mioveni

OFICIAL | CS Mioveni a anunţat, miercuri, rezilierea contractului cu tehnicianul Nicolae Dică.

Decizia, luată pe cale amiabilă, vine după 14 meciuri în care Dică a condus echipa galben-verde. Au fost nouă partide în finalul sezonului regulat şi cinci în play-out. Din păcate, după primele nouă partide în care rezultatele au fost încrezătoare, au urmat cinci înfrângeri în play-out, notează CS Mioveni.

”Îi mulţumim lui Nicolae Dică pentru munca depusă la CS Mioveni şi îi dorim succes în continuare!”, a transmis conducerea clubului.

Contractul cu Dică fusese semnat la 14 ianuarie.

Următorul meci de campionat al CS Mioveni este programat sâmbătă, la ora 14:30, cu FC Argeş.


Ştirea iniţială

Doar trei luni a rezistat Nicolae Dică pe banca lui CS Mioveni. Instalat în ianuarie, când i s-a dat mâna liberă inclusiv la transferuri, antrenorul a renunţat la jumătatea play-out-ului. 

Conform Gazetei Sporturilor, Nicolae Dică a demisionat, iar decizia a fost prezentată în faţa lui Dumitru Olteanu, preşedintele ultimei clasate. 

De altfel, în ultima perioadă conducerea a încercat să ţină de principal, deşi acesta a avut mai multe tentative de a pleca. 

În cele din urmă, ruptura s-a produs înaintea derby-ului Argeşului, dintre FC Argeş şi CS Mioveni, cele care ocupă locurile direct retrogradabile. 

Cu două victorii şi un egal a început Nicolae Dică la CS Mioveni, dar ultima perioadă e catastrofală: şase înfrângeri consecutive. 

Nicolae Dică, descumpănit după ultima înfrângere, cu U Cluj

"În iarnă, când am venit, aveam nouă puncte, nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne salvăm, părea imposibil, am reuşit să obţinem apoi rezultate bune, dar în play-out totul s-a schimbat. 

Nu am o explicaţie, tot încerc de atâtea săptămâni să îmi dau seama de ce nu am putut să câştigăm meciuri în campionat, până la play-out aveam în nouă meciuri doar două înfrângeri.

Nu, nu regret, sunt un antrenor care îmi place să muncesc, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine. 

Acesta este fotbalul, am întâlnit fotbalişti mult mai valoroşi decât noi, îmi pare rău că nu am reuşit să facem mai mult. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă.

Nu vreau să comentez în acest moment de ce s-a întâmplat la viitor, mi-a transmis şi cineva să nu îmi mai dau niciodată demisia în spaţiul public, aşa voi face. 

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla. Sunt antrenor care pune pasiune în ceea ce face.

Apropo de ultima perioadă petrecută, a fost şi aia bună pentru că am calificat echipa în Conference League după 5 ani, pentru mine şi acolo am făcut lucruri bune. 

Am văzut ce a zis patronul, nu cred că se va retrage, îi place prea mult fotbalul şi e implicat”, a declarat Dică, după ultimul său meci la CS Mioveni. 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica demisiacs mioveni 

viewscnt
Articole similare