Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru a distrus lotul lui Dinamo: "Ce să faci la baraj cu aceşti jucători?". "Câinii", condamnaţi să rămână în Liga 2: "N-au nicio şansă"

EXCLUSIV | Panduru a distrus lotul lui Dinamo: "Ce să faci la baraj cu aceşti jucători?". "Câinii", condamnaţi să rămână în Liga 2: "N-au nicio şansă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul de pe propriul teren, scor 1-3, cu Poli Iaşi, iar acum este pe locul 4, ultimul care asigură prezenţa la barajul de promovare/retrogradare, cu un punct peste ocupanta poziţiei a 5-a, Gloria Buzău.

În cazul în care va merge la baraj pentru a lupta pentru promovare, Dinamo va da peste o echipă din Superligă. Momentan, ocupantele locurilor de baraj sunt Chindia şi UTA.

"Nu cred că are şanse la baraj. Echipele din Superligă sunt bune, făcând o comparaţie cu ce văd acum la Dinamo. Nu poţi cu Bani, cu Borcea... Ce să faci cu ei? Aici îţi mai permiţi să mai pierzi o minge, se mai împiedică ăia după ce o recuperează... Însă chiar şi la acest nivel iei câte 2-3 goluri în fiecare meci.

Ce să faci cu echipa asta la UTA? Îţi dă 3-0 fără nicio problemă. Doar printr-un miracol să scapi, ceva cum a fost la Rapid cu FCSB, în repriza a doua, să tragă ăia din toate poziţiile şi să nu dea gol. Mai sunt şi două meciuri. La un meci, eram mai atent la vorbe, pentru că nu se ştie niciodată când se joacă un singur meci.

Acolo ar fi altceva, poate mai rămân ăia în zece jucători, dar cred că şi în inferioritate numerică tot te bat. Cam asta e diferenţa. Tur-retur nu ai nicio şansă, te bate Chindia rău în două meciuri, la fel şi UTA. Nu ştiu ce poate FC Argeş" , a declarat Basarab Panduru.

Dinamo - Poli Iaşi 1-3

Poli Iaşi a învins-o, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Poli Iaşi, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii a II-a.

Pentru Poli Iaşi au marcat Harrison (42) şi Roman (57, 68). Golul lui Dinamo a fost înscris de Ghezali, în minutul 22.

În clasament, Poli Iaşi este lider, cu 49 de puncte, două mai multe decât Steaua, aflată pe locul 2.

Dinamo este pe poziţia 4, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare