Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am discutat aspru la pauză. Parcă au fost blocaţi jucătorii mei". Leo Grozavu a dezvăluit secretul revenirii lui Poli Iaşi în meciul cu Dinamo

"Am discutat aspru la pauză. Parcă au fost blocaţi jucătorii mei". Leo Grozavu a dezvăluit secretul revenirii lui Poli Iaşi în meciul cu Dinamo

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Dinamo şi a urcat pe primul loc în play-off-ul Ligii a II-a.

"A fost un meci frumos, spectaculos, îmi felicit băieţii, ne-am trezit de la 0-1, până atunci am avut foarte multe momente de amorţeală. Puteam chiar să mai primim un gol în primele minute. A fost un meci cu miză, un meci cu atmosferă în tribune, ne-am dorit ca la fiecare meci să avem o asemenea atmosferă.

Chiar dacă a pierdut Dinamo, vreau să-i felicit pe toţi cei de aici, ce a făcut Burcă la Dinamo, pentru mine e de apreciat, îl felicit pentru tot. După 0-1, s-a trezit şi Alin Roman. I-am şi spus la pauză că trebuie să treacă peste acea execuţie ratată din prima repriză, la fel a fost şi la Timişoara. Am discutat la pauză mai aspru cu el, apoi a fost omul meciului.

Eu n-am înţeles teama din primele 30 de minute, parcă erau blocaţi. Aveam atmosferă, aveam un gazon perfect, era totul perfect pentru a juca fotbal. De unde atâta teamă? Le-am şi spus asta, să iasă şi să joace fotbal. Reacţia jucătorilor a fost una pozitivă şi îi felicit pentru rezultat" , a declarat Leo Grozavu.

Dinamo - Poli Iaşi 1-3

Poli Iaşi a învins-o, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Poli Iaşi, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii a II-a.

Pentru Poli Iaşi au marcat Harrison (42) şi Roman (57, 68). Golul lui Dinamo a fost înscris de Ghezali, în minutul 22.

În clasament, Poli Iaşi este lider, cu 49 de puncte, două mai multe decât Steaua, aflată pe locul 2.

Dinamo este pe poziţia 4, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: grozavu 

viewscnt
Articole similare