Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu a ezitat să o critice pe Dinamo: ”Nu sunt de ajuns suporterii. Jucătorii sunt limitaţi” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu nu a ezitat să o critice pe Dinamo: ”Nu sunt de ajuns suporterii. Jucătorii sunt limitaţi” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare jucător al echipei naţionale a României, Florin Răducioiu (53 de ani), a tras concluziile după ce Dinamo, echipa la care a activat atât ca jucător, cât şi în mai multe funcţii de conducere, a pierdut în faţa formaţiei Poli Iaşi.

Dinamo a pierdut cu Poli Iaşi, scor 1-3, în ultimul meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 2.

Golul formaţiei bucureştene a fost înscris de Ghezali, în minutul 22, în timp ce pentru Poli Iaşi au marcat Harrison (42) şi Roman (57, 68).

Florin Răducioiu nu a ezitat să o critice pe Dinamo: ”Nu sunt de ajuns suporterii. Jucătorii sunt limitaţi” | EXCLUSIV

La finalul jocului de la stadionul Arcul de Triumf, Florin Răducioiu a fost prezent în studioul Orange Sport şi a reacţionat cu privire la evoluţia formaţiei lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare atacant român a văzut un joc solid al lui Dinamo în prima repriză, dar totul s-a năruit după golul încasat pe finalul acesteia.

De asemenea, Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte atunci când a venit vorba să critice nivelul slab pe care îl arată o mare parte din jucătorii ”câinilor” la majoritatea meciurilor cu granzii Ligii 2.

Fostul internaţional a subliniat şi carenţele defensive ale lui Dinamo, echipă care a primit cinci goluri în ultimele două meciuri (0-2 cu CSA Steaua şi 1-3 cu Poli Iaşi).

”Au început foarte bine, prima repriză bună, dar sunt egalaţi la sfâşitul primei reprize. Văzusem deja anumite carenţe în jocul lor, această insistenţă de a ieşi cu mingea la picior din propriul teren nu poate să facă Dinamo.

La Dinamo nu sunt de ajuns suporterii, această luptă, această dârzenie pe care o arată, trebuie şi jucători cu anumit nivel tehnic. Jucătorii de acum sunt limitaţi. 

O echipă a Iaşiului mai experimentată, a profitat de greşelile jucătorilor de la Dinamo. Merită să promoveze în Liga 1.

Dinamo primeşte cinci goluri în două meciuri, asta spune multe despre carenţele din apărare”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

În clasament, Dinamo este pe poziţia 4, cu 38 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este lider, cu 49 de puncte, două mai multe decât Steaua, aflată pe locul 2.

Afla mai multe despre: dinamoliga 2raducioiu 

viewscnt
Articole similare