Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate să preia Mihai Stoica şefia la FCSB în locul lui Gigi Becali: ”N-am ce să fac” | EXCLUSIV

Cum poate să preia Mihai Stoica şefia la FCSB în locul lui Gigi Becali: ”N-am ce să fac” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit din nou despre decizia lui Gigi Becali de a o vinde pe FCSB şi de a-l pune pe acesta pe un post înalt din conducere, anume cel de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0, a provocat un scandal imens în fotbalul românesc, din cauza deciziilor de arbitraj luate de brigada condusă de la centru de Horaţiu Feşnic. 

După ce a considerat că a fost nedreptăţit, Gigi Becali a provocat o serie de evenimente fără precedent

A anunţat că se retrage de la FCSB, club pentru care cere suma de 25 de milioane de euro, l-a atacat pe Horaţiu Feşnic, în timp ce Mihai Stoica va ocupa un alt post la FCSB.

Cel din urmă a precizat în cursul zilei de luni că ar fi deja cumpărători dispuşi să achite suma cerută de Gigi Becali pentru clubul roş-albastru.

Totodată, omul de afaceri în vârstă de 64 de ani l-a pregătit pe Mihai Stoica. Actualul manager general va fi propus spre vot pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

După ce a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, Mihai Stoica a revenit la o zi distanţă cu noi precizări.

”Nu şi-a reconsiderat nicio poziţie. Am vorbit ultima dată aseară când mi-a zis să merg să îmi preiau funcţia. Dar sunt nişte proceduri care trebuie respectate. Trebuie întâi să convocăm adunarea generală. 

Nu pot să spun că îmi doream asta în 2023, dar n-am ce să fac. Aş fi vrut uşor-uşor să am mai puţină responsabilitate, în niciun caz mai multă. Mi-a ajuns. Uită-te la barba mea, zici ca sunt Moş Crăciun în aprilie”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a intrat în fenomenul fotbalistic încă din 1992, iar printre cluburile pe la care a activat în diferite poziţii se numără Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi, nu în ultimul rând, FCSB.

Ajuns la 58 de ani împliniţi recent, Mihai Stoica a precizat în mai multe rânduri că nu mai vrea să rămână foarte mult timp într-o funcţie oficială în fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare