Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul ales să conducă FCSB a intervenit la câteva ore distanţă! "Am acceptat funcţia de preşedinte. Va trebui să fiu votat" | EXCLUSIV

Oficialul ales să conducă FCSB a intervenit la câteva ore distanţă! "Am acceptat funcţia de preşedinte. Va trebui să fiu votat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat o schimbare în organigrama clubului. Târziu în noapte după înfrângerea cu Rapid, scor 1-0, l-a ales pe noul preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar oficialul a anunţat că a acceptat.

Gigi Becali l-a promovat pe Mihai Stoica la FCSB: "Am acceptat funcţia"

Înfrângerea din derby-ul Rapid Bucureşti - FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să arunce vina asupra lui Horaţiu Feşnic şi să anunţe că se retrage din toate funcţiile de la FCSB. Mai mult, Gigi Becali a luat legătura cu trei persoane pentru a ceda FCSB, iar Mihai Stoica a confirmat că deja ar fi cumpărători pentru club, pentru preţul de 25 de milioane de euro. 

În locul său, Gigi Becali l-a pregătit pe Mihai Stoica. Actualul manager general va fi propus spre vot pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar MM a oferit o primă reacţie. 

"Gigi Becali a părăsit funcţia. Vor fi... Nici eu nu ştiu exact procedura, dar eu va trebui să fiu votat. Nu ai văzut? Am vorbit aseară după meci. Am acceptat funcţia de preşedinte de Consiliu de Administraţie. Deja am venit la cămaşă în emisiune. 

Exact (n.r. - Gigi Becali nu se mai bagă la echipă). Nu se mai uită la meciuri. Se mai poate băga la echipă fără să se uite la meciuri? 

Primul 11 nu l-a dat niciodată. Nu fac schimbări, că m-am ars. Toţi antrenorii cu care am lucrat pot confirma că aflam primul 11 în ziua meciului", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

MM Stoica, dezlănţuit la adresa lui Răzvan Onea! "Doar un animal face aşa ceva! Nu îţi e ruşine să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie?"

Gigi Becali anunţase decizia cu câteva ore înainte

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feşnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Aşa ceva nu se poate. 

Nu ştiu ce să mai fac cu echipa. Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo. O pun pe numele surorii şi o vând. Nici la meciuri nu mă mai uit. O să stau la Biserică. O să-l sun pe MM Stoica şi îl voi întreba care a fost scorul ca să vedem ce a ieşit. El va comanda totul. Va fi omul meu de bază. Va fi preşedintele Consiliului de Administraţie.

Nu mă mai interesează nici schimbările. Voi întreba doar scorul”, a declarat Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb mihai stoicafcsb de vanzaremihai stoica presedinte consiliu de administratie 

viewscnt
Articole similare