Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu nu dă înapoi. Îşi susţine opinia după intrarea brutală a lui Onea la Florinel Coman: ”Nu putem să primim de fiecare dată cartonaş roşu”

Adi Mutu nu dă înapoi. Îşi susţine opinia după intrarea brutală a lui Onea la Florinel Coman: ”Nu putem să primim de fiecare dată cartonaş roşu”

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid, Adi Mutu (44 de ani), a tras concluziile despre derby-ul Rapid - FCSB, câştigat de cei dintâi, şi la conferinţa de presă de după meci.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe FCSB, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Derby-ul din Giuleşti a fost presărat de multe momente tensionate. Mai întâi, în minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR.

Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză, FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

Adi Mutu nu dă înapoi. Îl apără în continuare pe Onea după intrarea brutală a acestuia la Florinel Coman: ”Nu putem să primim de fiecare dată cartonaş roşu”

La flash interviul de la finalul meciului, Adi Mutu a vorbit despre faultul lui Răzvan Onea asupra Florinel Coman, precizând că nu a fost chiar atât de dură acea intrare şi că jucătorul roş-albaştrilor ar fi avut o reacţie exagerată.

Antrenorul celor de la Rapid şi-a menţinut punctul de vedere cu privire la acest fault şi la conferinţa de presă de după derby.

”Mă bucur că am fost inspirat şi introducerea lui Funsho, probabil nu vă aşteptaţi, dar datele de la antrenament nu mint niciodată, şi-a meritat locul. Băieţii au făcut un meci mare. 

Nu putem să primim de fiecare dată cartonaş roşu: cartonaş roşu în etapa trecută, cartonaş roşu pe Arena Naţională contra lor.

Cred că Onea a făcut o intrare mai tare, dar nu s-a dus cu talpa, s-a dus cu genunchii, s-a dus la minge, face parte din fotbal. Cred că nu ar trebui să ne văităm aşa întotdeauna”, a declarat Mutu, la conferinţa de presă.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 5 în clasament, cu 31 de puncte., în timp ce FCSB rămâne pe locul al treilea, cu 37 de puncte.

VIDEO cu intrarea lui Onea la Florinel Coman, în minutul 4, la Rapid - FCSB 1-0

Afla mai multe despre: rapidmutuonea 

viewscnt
Articole similare