Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost măcel”. MM Stoica s-a dezlănţuit la adresa arbitrajului după Rapid - FCSB. Acuzaţii după înfrângerea din derby

”A fost măcel”. MM Stoica s-a dezlănţuit la adresa arbitrajului după Rapid - FCSB. Acuzaţii după înfrângerea din derby

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

”A fost măcel”. MM Stoica a răbufnit la adresa arbitrajului după Rapid - FCSB. Acuzaţii după înfrângerea din derby

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a răbufnit pe reţelele de socializare după înfrângerea suferită în Giuleşti.

”Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni! Vorbiţi de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiţi de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiţi de Feşnic şi de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur. Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel. 

Înţeleg că cel mai influent şi valoros arbitru VAR român, Haţegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat şi îmi prezint scuze.
Poate am fi ratat nonstop şi în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris MM pe contul personal de Facebook. 

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

  • Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce rezervă a fost Bogdan Dumitrache. În Camera VAR s-au aflat George Vidican şi Vasile Marinescu.

Echipele care au evoluat:

RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais (Florin Ştefan 77) - Al. Albu, Kait, Al. Ioniţă II (Emmers 65) – Sefer (Pănoiu 90), Dugandzic, Funsho Bamgboye. ANTRENOR:  Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa (I. Cristea 46), Tamm, Radunovic – Edjouma (Omrani 46), Şut (Miculescu 85), Olaru - Oct. Popescu, Compagno (Cordea 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare