Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu l-a ”luat tare” pe Florinel Coman: ”Prea ne văităm la orice”. Victoria cu FCSB, meritul antrenorului de la Rapid: ”Am fost inspirat”

Adi Mutu l-a ”luat tare” pe Florinel Coman: ”Prea ne văităm la orice”. Victoria cu FCSB, meritul antrenorului de la Rapid: ”Am fost inspirat”

Rapid

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid, Adi Mutu (44 de ani), a tras concluziile după victoria uriaşă pe care au reuşit-o giuleştenii în derby-ul cu concitadina FCSB.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe FCSB, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul din Giuleşti a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR.

Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză, FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

Adi Mutu l-a ”luat tare” pe Florinel Coman: ”Prea ne văităm la orice”. Victoria cu FCSB, meritul antrenorului de la Rapid: ”Am fost inspirat”

La finalul meciului, Adi Mutu a scos în evidenţă capacitatea de concentrare a jucătorilor săi şi a abordat şi subiectul legat de posibila eliminare a lui Răzvan Onea, în minutul 4.

”O victorie importantă, de moral. Am fost inspirat cu Funsho, a făcut un meci mare, nu numai pentru acea pasă de gol. A atacat bine spaţiile.

Am trăit cu emoţii. Două reprize distincte. În prima repriză am fost noi mai buni, în a doua am suferit. Vreau să-mi felicit băieţii, au luptat până în ultima clipă.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ci din cauza presiunii pe care au pus-o, ne-au olbligat să ne apărăm mai jos. Am rezistat însă.

Horatiu Moldovan a facut un meci mare azi. Cred că Moldo a făcut un sezon extraordinar, a avut şi momente în care nu a fost la nivelul lui, dar, în general, a fost foarte bun.

Nu există niciun moment de răgaz, un moment în care să-ţi tragi sufletul. Nu am făcut nici un cadou nimănui, doar celor care ţin cu Rapid. Europa e un obiectiv pe care ni l-am pus noi, pentru o motivaţie în plus.

(n.r. despre faza din minutul 4) Prea ne văităm la orice. La Coman a fost o intrarea mai violentă a lui Onea, dar care nu a fost cu talpa, ci cu genunchiul, nu a pus în pericol integritatea fizică a lui Coman şi mă bucur că Florin este bine. Lui Onea pot să-i spun doar să fie mai atent, a fost doar minutul 4.

La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă, probabil fiind derby-ul, jucătorii s-au montat un pic mai mult, la fel ca cei de la FCSB atunci pe Arena Naţională”, a declarat Mutu, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 5 în clasament, cu 31 de puncte., în timp ce FCSB rămâne pe locul al treilea, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: muturapid fcsbcoman 

viewscnt
Articole similare