Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Intrare ”criminală” a lui Răzvan Onea la Florinel Coman. A primit doar ”galben”. Banca FCSB-ului a ”explodat” la margine

VIDEO | Intrare ”criminală” a lui Răzvan Onea la Florinel Coman. A primit doar ”galben”. Banca FCSB-ului a ”explodat” la margine

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Onea (24 de ani) a avut o intrare de-a dreptul criminală la Florinel Coman (25 de ani), în derby-ul Rapid - FCSB.

Rapid şi FCSB se întâlnesc într-un nou derby bucureştean, de această dată în play-off-ul Superligii, în cadrul etapei cu numărul 5.

Meciul a început cu aproximativ şapte minute întârziere din cauza pirotehniei. Suporterii Rapidului, în special, dar şi cei ai FCSB-ului au creat o atmosferă absolut fantastică înaintea derby-ului.

După ridicarea perdelei de fum, duelul a început, dar, la numai câteva minute de la fluierul de start, s-a produs prima fază tensionată de pe teren a meciului.

FCSB a recuperat mingea în zona propriului careu şi a intenţionat să plece pe un atac rapid, pentru a-i surprinde pe adversari.

Dar, în monentul în care mingea a ajuns la Florinel Coman, cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor, a fost victima unei intrări foarte dure a lui Răzvan Onea.

Fundaşul dreapta al giuleştenilor nu a avut milă de Coman şi l-a luat pe sus, ”cu fulgi cu tot”, în limbaj fotbalistic vorbind, iar staff-ul şi jucătorii de rezervă ai FCSB-ului au ”explodat” la marginea terenului.

Totuşi, Onea a fost sancţionat doar cu cartonaşul galben de către centralul Horaţiu Feşnic, spre reacţia nervoasă a băncii de rezervă a rivalilor.

Un alt fault extrem de dur din această etapă, dar sancţionat cu roşu direct, a fost cel al lui Alex Creţu la Nicolae Păun, în partida Sepsi - Universitatea Craiova, scor 1-2.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se vede pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rapid fcsboneacoman 

viewscnt
Articole similare