Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată faţa lui Nicolae Păun, după talpa-n figură primită de la Alexandru Creţu, în Sepsi - Craiova 1-2

VIDEO | Cum arată faţa lui Nicolae Păun, după talpa-n figură primită de la Alexandru Creţu, în Sepsi - Craiova 1-2galerie foto

Fotbal

Comentarii

Sepsi a fost învinsă, vineri seara, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, scor 1-2 (0-0), într-o partidă din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Golurile oltenilor au fost marcate de Alexandru Creţu (min. 49) şi Jovan Markovic (min. 66), în timp ce golul covăsnenilor a fost semnat de Marius Ştefănescu (min. 90+5).

Nicolae Păun, şifonat bine de talpa lui Alexandru Creţu

În minutul 64 al partidei, oltenii au rămas în 10 oameni după ce Alexandru Creţu a fost eliminat de către centralul Marcel Bîrsan.

Mijlocaşul Craiovei a ridicat piciorul mult prea sus, în încercarea de a agăţa un balon, însă a fost lent, a ratat întâlnirea cu mingea şi l-a lovit în faţă, cu talpa, pe adversarul Nicolae Păun.

”Închizătorul” lui Sepsi s-a prăbuşit pe gazon şi a avut nevoie de câteva minute bune pentru a-şi reveni. Din fericire, a putut continua partida pe picioare, în timp ce agresorul său a părăsit terenul cu capul în pământ.

Din reluările oferite la TV, nu s-a putut observa clar dacă Alexandru Creţu l-a lovit cu adevărat pe Nicolae Păun sau eliminarea a survenit doar datorită intenţiei.

Lucrurile s-au lămurit la flash-interviuri, când Nicolae Păun s-a prezentat cu faţa tumefiată, de parcă ar fi primit un pumn în figură.

VIDEO: Nicolae Păun, la flash-interviuri

Le mulţumesc băieţilor că au luptat şi au jucat fără mine timp de 30 de minute. Am luat un roşu stupid, e doar vina mea. Îmi pare rău că ratez, cred, două meciuri, cu FCSB şi CFR. Două meciuri foarte importante, chiar sunt dezamăgit”, a declarat şi Alexandru Creţu dezamăgit, după meci.

Afla mai multe despre: nicolae paunalexandru cretu 

viewscnt
Articole similare