Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Creţu ” îşi toarnă cenuşă în cap” după eliminarea cu Sepsi: ” Un roşu stupid. E doar vina mea! Sunt dezamăgit”

Alexandru Creţu ” îşi toarnă cenuşă în cap” după eliminarea cu Sepsi: ” Un roşu stupid. E doar vina mea! Sunt dezamăgit”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a obţinut o victorie foarte importantă, vineri seară, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (0-0), într-o partidă din etapa a 5-a din play-off-ul Superligii.

  • Golurile oltenilor au fost marcate de Alexandru Creţu (min. 49) şi Jovan Markovic (min. 66), în timp ce golul covăsnenilor a fost semnat de Marius Ştefănescu (min. 90+5).

Alexandru Creţu îşi recunoaşte greşeala de la ”roşu”

Alexandru Creţu a fost cel mai bun jucător al Universităţii Craiova în primele 64 de minute ale confruntării, până în momentul în care a fost eliminat de centralul Marcel Bîrsan.

Olteanul a ridicat piciorul mult prea sus, a ratat întâlnirea cu mingea, apoi l-a lovit pe adversarul Nicolae Păun.

Mijlocaşul Craiovei va rata, cel mai probabil, următoarele două partide de campionat, cu FCSB şi CFR Cluj.

Sunt fericit pentru victorie. Le mulţumesc băieţilor că au luptat şi au jucat fără mine timp de 30 de minute. Am luat un roşu stupid, e doar vina mea. Îmi pare rău că ratez, cred, două meciuri, cu FCSB şi CFR. Două meciuri foarte importante, chiar sunt dezamăgit.

Chiar vorbeam înainte de meci, că indiferent de cum va merge jocul, trebuie să plecăm cu cele trei puncte. Acum, mergem la Craiova să pregătim meciul cu Steaua cu entuziasm. Stadionul va fi aproape full şi cred că vom face un meci mare.

Nu suntem discreţi, dar e greu să vorbim de titlu. Sunt echipe în faţa noastră. Ok, matematic, dar la fotbal nu e doar matematică. E simplu să vorbim - două remize şi noi două victorii - dar nu este aşa simplu”, a declarat Alexandru Creţu la finalul partidei cu Sepsi.

Clasament Superligă, play-off

Afla mai multe despre: cretusepsi - univ. craiova 

viewscnt
Articole similare