Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezlănţuit la adresa lui Răzvan Onea! "Doar un animal face aşa ceva! Nu îţi e ruşine să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie?"

MM Stoica, dezlănţuit la adresa lui Răzvan Onea! "Doar un animal face aşa ceva! Nu îţi e ruşine să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie?"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, n-a avut milă de fundaşul dreapta al Rapidului, Răzvan Onea, cel care a avut un atac brutal asupra lui atacantului de la FCSB, Florinel Coman, în meciul direct de duminică seara.

"Ţie, Onea, nu îşi e ruşine? Doar un animal poate face aşa ceva"

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Înaintea meciului, Mihai Stoica a avertizat asupra posibilelor durităţi de pe teren, iar intrările lui Răzvan Onea şi Dragoş Grigore, care puteau duce la eliminări din partea centralului Horaţiu Feşnic, au stârnit revolta lui Gigi Becali şi Mihai Stoica. 

De departe, cea mai dură reacţie a fost cea a lui MM Stoica la adresa lui Răzvan Onea. În startul partidei, apărătorul lateral a intrat periculos asupra lui Florinel Coman, iar oaspeţii s-au temut de ce e mai rău, mai ales în urma accidentărilor repetate ale lui "Mbappe", din ultimii ani. 

La aproape 24 de ore distanţă, managerul general de la FCSB n-a avut milă de Răzvan Onea şi Horaţiu Feşnic. 

"Nu sunt prea multe de spus. Am început meseria asta în 1992 şi am avut fericita oportunitate de a merge cu Oţelul la Bistriţa. Mi-am construit apărarea acum (n.r. - râde). 

Ce ar trebui să i se spună lui Feşnic acum? Şi lui Onea. M-am întâlnit cu el (n.r. - Onea) în oraş odată şi i-am văzut accidentarea, pe care a avut-o. 

Ţie, Onea, nu îşi e ruşine că eşti fotbalist şi vii să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? Naţionala are nevoie! Nu ai cum Onea să faci aşa ceva. 

Nu e brutalitate! Doar un animal poate face aşa ceva. Ba da! Nu e călcătură ca a lui Dragoş Grigore, iei roşu, iei roşu, dar atacul lui Onea nu se face. Mutu ştia că e roşu, îşi pusese mâinile în cap. Ce face Feşnic? Îi dă galben lui Onea. Uitaţi cum se manifestă, că-şi dă seama. 

Ăsta (n.r. - Onea) are un metru şi un zâmbet. Tu nu te poţi comporta ca un animal, Onea, nu poţi face aşa ceva. Eşti un micuţ, care vrea să joace fotbal cu ceva calităţi", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Primele trei persoane contactate de Gigi Becali pentru a ceda FCSB! Răspuns de ultimă oră: "Ai promis că plecăm şi nu mai stăm în ţara asta"

Afla mai multe despre: rapid fcsb 1-0mihai stoicarazvan oneaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare