Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Metz a luat decizia în privinţa lui Boloni, indiferent de ce se întâmplă la finalul sezonului!

BREAKING NEWS | Metz a luat decizia în privinţa lui Boloni, indiferent de ce se întâmplă la finalul sezonului!
Comentarii

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, este aproape de revenirea în Ligue 1, iar conducerea clubului a luat decizia în privinţa viitorului băncii tehnice.

Preşedintele lui Metz l-a anunţat pe Ladislau Boloni ce decizie a luat în privinţa băncii tehnice

Numit la echipa din Ligue 2 la începutul acestui sezon, antrenorul român, care a revenit în Franţa de la Panathinaikos, a avut misiunea de a promova cu Metz. 

În ciuda unui start în care părţile au încercat să se acomodeze, rezultatele au început să apară pe parcursul sezonului. Metz a început să urce în clasament şi să emită pretenţii pentru promovarea în Ligue 1. 

Cu şase etape înaintea finalului sezonului, Metz e pe locul al treilea, cu 58 de puncte, dar tocmai a învins-o pe Bordeaux, ocupanta locului secund, direct promovabil. Primul loc e ocupat de Le Havre, cu 65 de puncte. 

Însă, indiferent de deznodământul sezonului, Ladislau Boloni rămâne antrenorul lui Metz

Decizia a fost anunţată de preşedintele Bernard Serin, la microfonul beIN, conform Letsgometz.com. Sursa citată susţine că oficialul clubului nu are nicio intenţie să se despartă de tehnicianul care a produs rezultate

"După o primă parte de sezon slabă, metodele lui Laszlo Boloni par să dea roade la FC Metz.

16 victorii, 10 egaluri şi şase înfrângeri în Ligue 2, iar parcursul lui Laszlo Boloni în fruntea lui FC Metz începe să-i convingă chiar şi pe cei mai sceptici dintre observatori. 

Un lucru este cert, povestea de dragoste dintre clubul Granat şi Laszlo Boloni abia a început", scrie publicaţia franceză. 

Alexi Pitu, concurentul lui Ladislau Boloni la promovare, despre diferenţele dintre Superligă şi Ligue 2

Alexi Pitu primeşte din ce în ce mai multă încredere la Bordeaux, aşa că francezii îl trimit frecvent la conferinţele de presă dinaintea meciurilor din Ligue 2. 

”Din punct de vedere al tehnicii sunt două ligi asemănătoare. Aici se pune mai mult accent pe fizic şi pe viteză. De asemenea, intensitatea este una foarte bună.

Mă antrenez cu echipa. Asta îmi dă ritmul de joc, intensitatea. Colegii mă ajută să înţeleg cum este şi jocul din campionat. Cred că mă descurc bine şi sper să o fac din ce în ce mai bine. Este foarte important pentru echipă”

(Dacă s-ar simţi mai bine în centru, decât în bandă) În România, jucam şi în bandă şi ca număr 10. Sunt destul de polivalent, mă pot adapta oriunde”, a declarat, printre altele, Alexi Pitu, într-o conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: ladislau bolonilaszlo bolonimetz 

viewscnt
Articole similare