Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexi Pitu a vorbit despre diferenţele dintre Superligă şi Ligue 2. Jurnaliştii francezi: ”Ai nevoie de antrenamente suplimentare?”

Alexi Pitu a vorbit despre diferenţele dintre Superligă şi Ligue 2. Jurnaliştii francezi: ”Ai nevoie de antrenamente suplimentare?”

Fotbal

Comentarii

Alexi Pitu (20 de ani) a fost, joi, la conferinţa de presă a celor de la Bordeaux, înaintea duelului de campionat cu Grenoble.

Alexi Pitu primeşte din ce în ce mai multă încredere la Bordeaux, aşa că francezii îl trimit frecvent la conferinţele de presă dinaintea meciurilor din Ligue 2.

  • Pentru Bordeaux, ocupanta locului 2 în campionat, cu un punct peste Metz-ul lui Ladislau Boloni, urmează confruntarea cu Grenoble, formaţia de pe locul 7, pe teren propriu, luni, 24 aprilie.

Alexi Pitu a găsit o asemănare între fotbalul din Ligue 2 şi Superligă

La ultimul meci disputat în campionat, antrenorul celor de la Bordeaux, David Guion, a fost obligat să-l scoată din teren pe fotbalistul român în minutul 42, deoarece portarul titular, Poussin, a primit cartonaşul roşu.

Aşadar, Guion pare pregătit să se revanşeze faţă de Pitu la meciul cu Grenoble, unde, cel mai probabil, fostul jucător de la Farul va fi titular.

Jurnaliştii francezi l-au întrebat pe Alexi care ar fi deosebirile dintre Ligue 2 şi Superliga. În plus, francezii au fost curioşi dacă nu cumva fotbalistul român ar mai avea nevoie de antrenamente suplimentare pentru a ajunge la nivelul colegilor săi.

Din punct de vedere al tehnicii sunt două ligi asemănătoare. Aici se pune mai mult accent pe fizic şi pe viteză. De asemenea, intensitatea este una foarte bună.

Mă antrenez cu echipa. Asta îmi dă ritmul de joc, intensitatea. Colegii mă ajută să înţeleg cum este şi jocul din campionat. Cred că mă descurc bine şi sper să o fac din ce în ce mai bine. Este foarte important pentru echipă

(Dacă s-ar simţi mai bine în centru, decât în bandă) În România, jucam şi în bandă şi ca număr 10. Sunt destul de polivalent, mă pot adapta oriunde”, a declarat, printre altele, Alexi Pitu, la conferinţa de presă.

  • 10 meciuri a bifat Alexi Pitu la Bordeaux, în acest sezon.

Afla mai multe despre: pitugrenoblebordeaux 

viewscnt
Articole similare