Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica şi Răzvan Onea s-au întâlnit întâmplător într-un mall din Bucureşti. Ce l-a marcat: ”Mă gândeam aşa cu tristeţe”

Meme Stoica şi Răzvan Onea s-au întâlnit întâmplător într-un mall din Bucureşti. Ce l-a marcat: ”Mă gândeam aşa cu tristeţe”

FCSB

Comentarii

Meme Stoica susţine că s-a întâlnit întâmplător cu Răzvan Onea, în urmă cu ceva timp, într-un mall din Bucureşti.

Răzvan Onea a devenit un important subiect de discuţie după Rapid - FCSB 1-0. Fundaşul dreapta al giuleştenilor a avut, în minutul 4, o intrare foarte dură asupra lui Florinel Coman, pe care-l putea accidenta grav.

Onea a scăpat însă de eliminare, deşi partida a beneficiat de asistenţa VAR. Însă el a fost aspru criticat de Meme Stoica pentru acea intrare.

Meme Stoica a rămas impresionat de accidentarea lui Răzvan Onea: ”Efectiv nu puteam să nu mă uit la operaţie”

În urmă cu mai bine de un an, în februarie 2022, la scurt timp după transferul de la Poli Iaşi la Rapid, Răzvan Onea a suferit o accidentare foarte gravă.

Într-un meci cu CFR Cluj, Onea s-a lovit cu piciorul drept de un adversar, în timp ce încerca să degajeze şi a început să urle de durere.

După acea accidentare, Răzvan Onea a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la genunchi şi a stat mai multe luni pe bară.

Meme Stoica susţine că s-a întâlnit cu el într-un mall, când se afla în recuperare şi a privit plin de compasiune cicatricea care i-a rămas în urma operaţiei.

Managerul general al FCSB-ului spune că tocmai un jucător care a trecut printr-o astfel de accidentare a făcut un fault atât de urât la Florinel Coman, pe care-l putea accidenta serios.

”M-am întâlnit o dată în mall cu băiatul ăsta (n.r. cu Răzvan Onea). Vorbeam cu el şi efectiv nu puteam să nu mă uit la genunchi, să-i văd operaţia, cusătura aia foarte mare... Şi gândeam aşa cu tristeţe, cât de grea este viaţa de fotbalist şi ce gândire superflu are câte unul când spune: ”Da, bă, e uşor... (n.r. să fii fotbalist)”.

Nu, nu e uşor deloc, băiatul ăla a trecut printr-o accidentare gravă, putea să abandoneze activitatea, ceea ce se putea întâmpla cu Coman acum, la intrarea lui. Pentru că asta a fost o intrare sălbatică.

Eu n-am văzut de când există arbitraj video, în România, o astfel de intrare. S-au mai văzut călcături, s-au mai văzut... dar asta este ceva cu totul şi cu totul ieşit din comun”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Florinel Coman: ”Am făcut injecţii la pauză, normal?”

Florinel Coman susţine că acea intrare a lui Răzvan Onea, din minutul 4, n-a rămas fără urmări.

Din fericire pentru el, nu s-a accidentat, dar susţine că a avut nevoie să facă injecţii la pauză pentru a putea juca până la final:

”Aţi văzut cum am sărit trei metri. Cum vi s-a părut? Nu am putut să mai alerg, am şchiopătat, am făcut injecţii la pauză, e normal? Chiar am vorbit la final cu arbitrul, chiar a arbitrat super, asta este”, a spus Florinel Coman după meci.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare