Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pedepsele primite de Creţu şi Nemec după eliminările halucinante din ultima etapă! Comsia de Disciplină a FRF a anunţat şi decizia în cazul Rapid - FCSB

Pedepsele primite de Creţu şi Nemec după eliminările halucinante din ultima etapă! Comsia de Disciplină a FRF a anunţat şi decizia în cazul Rapid - FCSB

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF s-a întrunit, miercuri, pentru a decide cum vor fi sanţionate incidentele din ultima etapă. Adam Nemec şi Alex Creţu şi-au aflat pedepsele, însă decizia în cazul Rapid - FCSB a fost de a amâna verdictul până săptămâna viitoare.

Deciziile luate de Comisia de Disciplină a FRF

Ultima etapă a Superligii a fost marcată de două eliminări halucinante, una în play-off, în Sepsi - Universitatea Craiova, iar cealaltă în play-out, în FC Voluntari - Petrolul Ploieşti.

Alexandru Creţu a fost eliminat direct în duelul de la Sfântu Gheorghe după o lovitură criminală asupra lui Nicoale Păun, acesta lovindu-l pe advesar cu crampoanele în faţă.

Mijlocaşul Universităţii Craiova va fi nevoit să stea pe bară două meciuri şi să achite o penalitate de 3.000 de lei, conform regulamentului FRF.

De cealaltă parte, Adam Nemec a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, după ce acesta şi-a ieşit din minţi în a doua repriză a meciului cu Petrolul şi l-a împins pe arbitrul de rezervă, Iulian Călin.

Cumva, slovacul va fi suspendat doar un meci şi va avea de plătit doar 740 de lei, de patru ori mai puţin decât Alexandru Creţu.

În cazul incidentelor de la Rapid - FCSB, Comisia de Disciplină a luat decizia de a amâna verdictul până miercurea viitoare:

FC Voluntari vs. ACS Petrolul 52 - Incidente, Eliminare: Nemec Adam (gazde) - Termen 3.05.2023 (Incidente) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucaăorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs. Universitatea Craiova - Eliminare Creţu Alexandru (oaspeţi) - În baza art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

FC Rapid 1923 vs. FC FCSB – Incidente - Termen 3.05.2023.

Afla mai multe despre: comisia de disciplină a frf 

viewscnt
Articole similare