Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict clar după atacul de ”roşu” al lui Creţu în Sepsi - Craiova 1-2: ”Seamănă cu intrarea lui Edjouma la Armaş” | EXCLUSIV

Verdict clar după atacul de ”roşu” al lui Creţu în Sepsi - Craiova 1-2: ”Seamănă cu intrarea lui Edjouma la Armaş” | EXCLUSIV
Comentarii

Alex Creţu (30 de ani) a fost înger şi demon pentru Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul oltenilor a dat un gol, dar a fost şi eliminat după un ”roşu” direct, fapt pentru care va fi suspendat câteva etape.

Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Sepsi, în etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii.

Oaspeţii au marcat prin Alex Creţu (49) şi Jovan Markovic (66), în timp ce Marius Ştefănescu a punctat pentru covăsneni, în minutul 90+7.

Craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 64, când Creţu a fost eliminat direct, după ce a văzut ”roşu” la o intrare dură asupra lui Nicolae Păun.

În tentativa sa de a agăţa un balon înalt cu piciorul, mijlocaşul oltenilor l-a lovit cu talpa pe jucătorul gazdelor, cel care a fost mai agil şi a reuşit să atingă mingea.

Verdict clar după atacul de ”roşu” al lui Creţu în Sepsi - Craiova 1-2: ”Seamănă cu intrarea lui Edjouma la Armaş” | EXCLUSIV

La finalul meciului, evoluţia lui Alex Creţu a fost analizată pe toată părţile de Andrei Vochin, în studioul Orange Sport, care a preferat să vadă mai mult partea pozitivă lăsată de mijlocaş în acest meci.

Totuşi, referitor la faza intrării de ”roşu” direct a lui Creţu la Păun, Vochin a comparat-o cu cea a lui Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaş, în partida FC Voluntari - FCSB 1-2, în luna februarie, în sezonul regular.

”E greu de făcut o notare în momentul acesta. Deblochează partida, e cel mai bun jucător al Craiovei până la eliminare. Face o greşeală, dar la 1-0, nu la 0-0, adică după ce le-a rezolvat meciul. 

E adevărat că le-a creat şi o problemă (n.r. etapele de suspendare pe care le va primi). Mai mult l-aş aprecia decât l-aş denigra.

Seamănă cu intrarea lui Edjouma (n.r la Armaş, în Voluntari - FCSB). Nu ştiu dacă lasă aceleaşi urme. Cred că îl atinge puţin şi pe faţă. Eu nu văd nicio urmă de intenţie la Creţu la faza asta. Pur şi simplu nu s-a informat. 

E un tribut cam mare pentru punctele astea, dar, repet, nu pot să uit ce a făcut bun în meciul acesta”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

În clasament, Universitatea Craiova ocupă locul 4 în play-off, cu 35 de puncte. Liderul Farul Constanţa are 39 şi un meci în minus.

Afla mai multe despre: cretusepsi craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare