Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi s-a enervat la interviu: ”Cum să fie ăsta un sezon ratat? Că am ajuns în play-off doi ani la rând şi că jucăm din nou in semifinale Cupei?”

Bergodi s-a enervat la interviu: ”Cum să fie ăsta un sezon ratat? Că am ajuns în play-off doi ani la rând şi că jucăm din nou in semifinale Cupei?”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi (58 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit de covăsneni în compania formaţiei Universitatea Craiova.

Sepsi a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Creţu (49) şi Markovici (66) pentru craioveni, respectiv Ştefănescu, în minutul 90+7.

Craiovenii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 64, când jucătorul care a deschis scorul, Creţu, a fost eliminat, după un ”roşu” direct.

Bergodi s-a inflamat la interviu”: ”Cum să fie ăsta un sezon ratat? Că am ajuns în play-off doi ani la rând şi că jucăm din nou in semifinale Cupei?”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a avut o reacţie nervoasă când a fost luat la întrebări dacă este de părere că acest sezon ar fi unul mai puţin reuşit de Sepsi.

”Prima repriză a fost echilibrată. Repriza a doua, au dat gol, s-au retras. Nu e uşor să intri cu combinaţii când ei se apăeă cu liniile jos. Am avut ocazii clare în faţa porţii.

Nu se întâmplă nimic pentru mine. Jucătorii au făcut bine. Ne pregătim de următorul meci, unul foarte important în semifinalele Cupei României. 

Nu e problemă că jucăm cu presiune. Nu facem tragedie. Am pierdut, dar, la fel ca la celelalte meciuri, ne-a lipsit ceva.

(n.r. dacă o calificare în finala Cupei ar salva sezonului) Ce lucruri negative să se şteargă (n.r. cu buretele)? Că am ajuns în play-off doi ani la rând? Că jucăm din nou in semifinale Cupei? Că am trecut de două tururi preliminare in Conference?

Cum să fie ăsta un sezon ratat? E un sezon bun, reuşit. Dacă vom pierde în semifinale, şi ce? Am pierdut cu CFR.

(n.r. despre cele cinci echipe italiene calificate în semifinalele cupelor europene) Milan e favorită (n.r. în dubla cu Inter) la finală, nu la câştigarea Champions League. Faptul că fotbalul italian e acolo e foarte important”, a declarat Bergodi, după meci.

În clasament, Sepsi este ultima în play-off, cu 24 de puncte, în timp ce Craiova ocupă locul 4, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare