Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Gigi Becali nu îl mai poate ţine la FCSB! Jucătorul decisiv al roş-albaştrilor cere transferul. ”Şi el vrea să plece” | EXCLUSIV

Nici Gigi Becali nu îl mai poate ţine la FCSB! Jucătorul decisiv al roş-albaştrilor cere transferul. ”Şi el vrea să plece” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB poate bifa o nouă afacere de multe milioane de euro. La finalul sezonului, vicecampioana ar fi dispusă să îi dea drumul celui mai în formă jucător al momentului, Florinel Coman (25 de ani), contra unei sume de transfer corecte.

Nici Gigi Becali nu îl mai poate ţine la FCSB! Jucătorul decisiv al roş-albaştrilor cere transferul. ”Şi el vrea să plece” | EXCLUSIV

Florinel Coman se află în cea mai bună perioadă a carierei din ultimii doi-trei ani şi cară FCSB-ul spre un titlu pe care Gigi Becali îl aşteaptă de opt ani.

Lăudat din toate părţile, ”şeptarul” roş-albaştrilor poate prinde şi transferul carierei la finalul sezonului, este de părere Florin Gardoş.

Fostul fundaş central al FCSB-ului consideră că în revenirea de formă a lui Coman este important faptul că acum are şi cifre, realizări personale care se reflectă în parcursul foarte bun al echipei.

”(n.r. este Coman atuul FCSB-ului?) Da, clar, pentru că şi-a recâştigat încrederea şi se vede. 

Seamănă cu acel Florinel Coman de acum două-trei sezoane, când a înscris multe goluri şi chiar era un jucător de mare viitor.

Sigur, a mai trecut un pic timpul, cel mai important e că are reuşite în joc, altfel sunt evoluţiile. Chiar dacă fizic eşti la fel ca acum o lună, reuşitele astea îi dau moral. 

(n.r. dacă pleacă la vară?) Probabil că da, mă gândesc că şi el vrea să plece, dar e abia play-off-ul. Până acum nu a strălucit în sezon, nu ştiu dacă e suficient, depinde de suma pe care o doreşte patronul”, a declarat Gardoş, pentru Orange Sport.

Chiar Florinel Coman a subliniat că sunt şanse foarte mari de a o părăsi la vară pe FCSB, dar vrea să lase în urmă un titlu de campion în vitrina clubului roş-albastru.

”Ca să fie totul frumos, cel mai bine ar fi să luăm campionatul şi să plec în această vară. Dacă vine o ofertă foarte bună pentru club, care nu se poate refuza, şi bună pentru mine, e clar că voi pleca”, a adăugat şi jucătorul.

De asemenea, Gigi Becali a avut şi el cuvinte mari pentru cel pe care îl consideră ”Mbappe de România”.

"Nu numai că Tavi Popescu a funcţionat în dreapta, dar Coman este cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată n-a fost atât de bun Coman. Chiar m-am bucurat când a spus că poate mai mult.

Nu vreau să vorbesc de cote acum, hai să câştigăm campionatul, hai să mergem în Liga Campionilor, că acolo e altă piaţă, e o piaţă mai mare" , afirma şi patronul FCSB, după victoria cu Farul.

Cotat la 2,5 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în 2017, pentru 3 milioane de euro de la Viitorul. A bifat 189 de meciuri, 43 de goluri şi 46 de assist-uri.

Recent, au apărut informaţii despre un interes manifestat de către cei de la Sporting Lisabona pentru Florinel Coman.

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare