Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai nebun meci din cariera lui MM Stoica: ”Eram conduşi cu 3-1, jucam în 10, iar portarul nu putea mişca o mână. Am bătut 4-3” | EXCLUSIV

Cel mai nebun meci din cariera lui MM Stoica: ”Eram conduşi cu 3-1, jucam în 10, iar portarul nu putea mişca o mână. Am bătut 4-3” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

În sezonul 1996/1997 al Superligii, a avut loc o partidă de pomină, cum rar s-a mai văzut în fotbalul românesc.

Pe 20 septembrie 1996, Oţelul Galaţi reuşea să o învingă pe Rapid Bucureşti, scor 4-3, în Giuleşti, după ce a fost condusă cu 3-1 pe tabelă şi juca cu un om în minus.

Mihai Stoica nu poate uita meciul din Giuleşti

În acea perioadă, Mihai Stoica era conducător la Galaţi, iar partida din Giuleşti i-a rămas pentru totdeauna în memorie.

Actualul şef de la FCSB consideră că acel meci, Rapid - Oţelul 3-4, este de departe cel mai halucinant meci din cariera sa.

  • Marcatorii din meciul Rapid - Oţelul 3-4: Târţău (9', 18'-pen., 25'-pen. ) / V. Ion (12') , V.Stefan 38', 90+6'), I.Gigi (58').

Am avut rezultate foarte bune în Giuleşti, cu toate echipele cu care am fost. Şi cu Oţelul, 4-3. Cel mai nebun meci din cariera mea. A fost 3-1 pentru Rapid, am rămas în 10. Fusese eliminat portarul şi a intrat în poartă Arcanu invalid. Nu putea să mişte o mână.

Chiriţă s-a prins şi la fiecare fază intra în el. Arcanu se albea la faţă şi se trântea pe jos. Era 1997. Am sunat la combinat şi le-am zis: suntem în 10 şi cu portarul infirm. Este posibil să luăm opt. Să nu ia măsuri, că pe vremea aia era lumea nervoasă rău de tot. Şi am bătut 4-3. Am marcat nişte goluri... nu există aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicarapid-otelul 

viewscnt
Articole similare