Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua sau FCSB? Miodrag Belodedici s-a săturat. Ce răspuns a oferit legendarul fundaş

Steaua sau FCSB? Miodrag Belodedici s-a săturat. Ce răspuns a oferit legendarul fundaş

Steaua

Comentarii

Miodrag Belodedici spune ar trebui să există o singură echipă Steaua.

În vârstă de 58 de ani, Miodrag Belodedici este una dintre legendele Stelei. Însă disputa dintre FCSB şi Steaua pentru istoria echipei l-a debusolat.

Fostul mare fundaş spune că nu mai ştie care este adevărata urmaşă a echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, echipă din care a făcut parte.

Ce spune Miodrag Belodedici despre disputa FCSB - Steaua

Miodrag Belodedici este singurul român care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite: Steaua şi Steaua Roşie Belgrad.

Acum, fostul mare internaţional român spune că Steaua Roşie Belgrad a rămas pentru el singura echipă dintre cele două unde n-are dileme despre istoria clubului.

Belodedici susţine că disputele dintre FCSB şi Steaua l-au bulversat şi şi-ar dori o singură echipă, care să joace în Ghencea şi care să fie o forţă a campionatului:

”Nu mă mai întrebaţi de Steaua - FCSB. Ce să vă zic? Steaua Roşie Belgrad, atât a mai rămas cu Steaua. Steaua Bucureşti nu mai e Steaua, e FCSB. Steaua Bucureşti e în Divizia B. De unde să ştiu care e Steaua?

Ne-au zăpăcit de cap, e ceva ce ar trebui să se clarifice. E greu pentru noi, ca suporteri. Ştiu oamenii care au lucrat acolo cum e treaba.

Mie mi-ar plăcea să văd Steaua în Ghencea, o echipă puternică, să fie în cupele europene”, a spus Miodrag Belodedici.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare