Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a răbufnit din nou când a fost întrebat de derby-ul Steaua - Dinamo: "Steaua era moartă, iar eu am înviat-o. Nu mă uit la Divizia B"

Becali a răbufnit din nou când a fost întrebat de derby-ul Steaua - Dinamo: "Steaua era moartă, iar eu am înviat-o. Nu mă uit la Divizia B"

FCSB

Comentarii

Steaua s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Dinamo şi a urcat pe primul loc în play-off-ul Ligii a II-a.

Întrebat de meciul direct dintre cele două rivale, meci care s-a jucat marţi seara, Becali a răbufnit din nou la adresa conducătorilor clubului Steaua.

"Lăsaţi-mă pe mine cu astea. Care Dinamo? Care CSA Steaua? Ce înseamnă Divizia B, ce caut eu acolo? Eu nu mă uit. Eu mă uit doar la meciurile mele, atât. Mă mai uit la Farul şi la CFR Cluj. Nici la Craiova nu mă mai uit

Băi, Steaua a fost luată, a fost dată de generali, de miniştri, de armată şi luată de Becali, când s-au dat zeci de milioane. Toată nebunia asta din România e o prostie, de parcă nu ştie toată lumea...

Sunt unii oameni pe care nu îi înţeleg. Nici nu mă supăr pe ei, nici nu vreau să-i judec, dar cum să te dai prieten cu mine şi să lauzi acel brand? Nu aţi dat, mă, voi Steaua? Ce sunteţi? Hoţi, escroci, tâlhari, mincinoşi, ce sunteţi? Voi toţi aţi dat Steaua, toţi aţi dat-o, de ce aţi dat-o?

Steaua era moartă, era în coşciug, a luat-o Becali şi a înviat-o. Acum că aia nu e Steaua... Astea sunt nişte prostii" , a spus Gigi Becali.

Steaua - Dinamo 2-0

Steaua a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), pe Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 70.

Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalty, şi în minutul 29.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, între care aproximativ 8.000 de fani dinamovişti.

Încă din minutul 2, fanii au aruncat cu materiale pirotehnice, partida fiind întreruptă pentru scurt timp.

În clasament, Steaua este lider, cu 47 de puncte, iar Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare