Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep regretă decizia divorţului de Toni Iuruc. Ce se întâmplă acum cu ea după ce şi-a dat seama că a acţionat la impuls | EXCLUSIV

Simona Halep regretă decizia divorţului de Toni Iuruc. Ce se întâmplă acum cu ea după ce şi-a dat seama că a acţionat la impuls | EXCLUSIV galerie foto

Diverse

Comentarii

Viaţa Simonei Halep s-a schimbat pe cele mai importante planuri, anul trecut, în decurs de doar câteva luni. Se pare că trecerea timpului i-a permis sportivei din Constanţa să analizeze "la rece" ce s-a întâmplat, iar apropiaţii jucătoarei de tenis şi-au dat seama că acum ea regretă cele petrecute cu fostul logodnic, Toni Iuruc.

Simona Halep, regrete printre evenimentele care i-au dat viaţa peste cap

Simona Halep se pregăteşte, în următoarele săptămâni, de lupta pe care a anunţat că vrea să o câştige, pentru a-şi reclădi reputaţia în lumea tenisului. Pe 21 octombrie 2022, a fost depistată pozitiv cu roxadustat, iar în următoarele două săptămâni urmează să fie audiată în cazul care i-a zdruncinat cariera. 

Un prim verdict ar putea fi anunţat nu mai târziu de 15 mai, conform surselor Orange Sport, dar şansele ca Simona Halep să scape fără o suspendare sunt mici, după cum explica Cristian Jura, judecător român TAS. 

Cazul de dopaj a fost doar încă un eveniment care a afectat-o pe campioana de la Roland Garros şi Wimbledon, în condiţiile în care cu câteva luni înainte a avut de suferit şi pe plan sentimental. 

Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat amiabil la notar. Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. 

La acel moment, amândoi au fost reţinuţi în declaraţii şi au transmis că decizia a fost luată de comun acord, fără a oferi motivele rupturii. 

Fire care acţionează la impuls, Simona Halep se gândeşte acum dacă a procedat corect în privinţa divorţului de Toni Iuruc

Însă, divorţul nu a rămas fără urmări pentru Simona Halep, după cum susţin sursele Orange Sport. 

Apropiaţi ai jucătoarei i-au făcut "portretul" din ultimele luni, poate cele mai grele din viaţa sa, iar informaţiile arată o Simona Halep schimbată. 

Sursele Orange Sport afirmă că Simona Halep, oricum o persoană a contrastelor, care ia decizii la primul impuls şi pentru care nu există o cale de mijloc în ceea ce face, se pare că acum e la momentul în care analizează mai bine dacă a făcut bine pasul spre divorţul de Toni Iuruc. 

Jucătoarea care a condus clasamentul mondial pare să regrete divorţul de cel care i-a fost logodnic un an şi are resentimente faţă de deznodământul relaţiei lor. 

Aceleaşi surse susţin că Simona s-a gândit, în ultima perioadă, dacă a luat decizia corectă şi îşi reproşează faptul că poate ar fi trebuit să judece de mai multe ori şi din mai multe perspective divorţul decis. 

De asemenea, sportiva s-a închis în ea. Acum comunică doar cu familia, cei apropiaţi şi cu prietena sa cea mai buna, o explicaţie pentru care a fost reţinută în declaraţii publice. 

În aceeaşi măsură, avocaţii care o apără pe Simona Halep în cazul de dopaj au sfătuit-o să nu ofere declaraţii, pentru a nu perturba procesul. â

John McEnroe intervine în cazul Simonei Halep: "Dacă va fi găsită vinovată, este ceva ce îi va pune capăt carierei"

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep toni iuructoni iurucsimona halep divort toni iuruc 

viewscnt
Articole similare