Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce funcţie i s-ar fi promis lui Florin Talpan: ”Dânsul nu mai poate da înapoi”

EXCLUSIV | Ce funcţie i s-ar fi promis lui Florin Talpan: ”Dânsul nu mai poate da înapoi”

Steaua

Comentarii

Helmut Duckadam susţine că lui Florin Talpan şi s-ar fi promis o nouă funcţie.

Florin Talpan a devenit foarte cunoscut după ce el a obţinut în decembrie 2014 decizia prin care Gigi Becali a rămas fără marca Steaua, după ce judecătorii au stabilit că a înregistrat-o ilegal.

Ulterior, el a avut mai multe bătălii contra FCSB-ului pe care le-a câştigat în instanţă şi a devenit un simbol în demersul Stelei de a-şi recăpta identitatea echipei de fotbal.

Duckadam susţine că lui Florin Talpan i s-ar fi promis funcţia de comandant al Stelei: ”Nu şi-au ţinut promisiunea”

Juristul Florin Talpan are o serie de procese câştigate împotriva FCSB-ului. Printre cele mai importante, decizia Înaltei Curţi, din decembrie 2014, prin care Gigi Becali a rămas fără marca Steaua.

Ulterior, Florin Talpan a reuşit să-l oblige pe Gigi Becali să schimbe denumirea clubului inclusiv la Registrul Comerţului, unde FCSB încă figura cu denumirea Steaua.

De asemenea, el a deschis şi procesul pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro, pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua, dar şi dosarul în care a cerut confirmarea palmaresului.

În toată această luptă pe care a dus-o contra FCSB-ului, Helmut Duckadam susţine că Florin Talpan ar fi primit promisiunea că va fi comandantul CSA Steaua - funcţie ce echivalează cu cea de preşedinte de club.

”(Cum priviţi implicarea domnului Talpan?) Cred că el nu mai poate să dea înapoi acum, pentru că, din punctul meu de vedere, eu îl cunosc pe domnul Talpan, este foarte inimos.

A vrut să ajungă comandantul clubului, cred că i s-a şi promis această functie. Din păcate, nu şi-au respectat promisiunea, dar dânsul nu mai poata da înapoi şi trebuie să meargă până la capăt.

(Pare persoana cea mai vocală din cadrul clubului Steaua) Da. Când eşti foarte vocal şi foarte implicat faci şi anumite greşeli.

Nu poţi să spui tu, ca un simplu colonel, eşti un simplu colonel în Armata Română, că, atât timp cât eşti tu acolo, FCSB nu va juca în Ghencea. Pentru că nu e stadionul domnului Talpan, este stadionul României”, a spus Duckadam pentru Orange Sport.

Florin Talpan a recunoscut că s-a aşteptat să primească o funcţie mai înaltă

În urmă cu o săptămână, într-o declaraţie pentru Fanatik.ro, Florin Talpan a recunoscut că şi-ar dori o funcţie mai înaltă în Armata Română, care să-l ajute să aibă mai multă putere de decizie la Steaua:

”Eu m-aş vedea pe o poziţie mult mai înaltă. Persoana de lângă ministru care să se ocupe special de clubul Steaua şi în momentul în care lucrurile nu merg bine, să iau măsuri. Eu aşa m-aş vedea”, a spus Florin Talpan.

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare