Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan "s-a aprins"! "Răzvan Burleanu recunoaşte că e un fake-news. Steaua poate evolua în cupele europene"

Florin Talpan "s-a aprins"! "Răzvan Burleanu recunoaşte că e un fake-news. Steaua poate evolua în cupele europene"

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a comentat declaraţia preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care a transmis că echipa "militarilor" poate juca în competiţiile europene, deşi legal nu poate activa în prima ligă a României.

Răzvan Burleanu i-a ridicat mingea la fileu lui Florin Talpan: "A recunoscut"

FRF a transmis că Steaua poate promova în Liga 1 dacă modificările la Legea Sportului vor intra în vigoare înainte de finalul lunii iunie. Vasile Dîncu - fost ministru al Apărării - şi alţi doi parlamentari au trimis spre dezbatere de urgenţă, în Camera Deputaţilor, două modificări la Legea Sportului. Dacă schimbările vor fi votate şi adoptate, atunci "militarii" vor mai depinde doar de meritul sportiv. 

Într-un ultim mesaj, Florin Talpan a comentat declaraţia lui Răzvan Burleanu, care a tranşat situaţia Stelei din perspectiva UEFA. De asemenea, juristul CSA a cerut, din nou, adoptarea modificărilor iniţiate de fostul ministru al Apărării. 

„Solicit modificarea de urgenţă a Legii Sportului şi corectarea acestei legi în acord cu Regulamentul UEFA. Şeful FRF, Răzvan Burleanu, recunoaşte public faptul că Legea Sportului în vigoare se bazează pe o minciună - un fake-news inventat în anul 2000 de către grupurile de interese care au distrus fotbalul din România. 

Şeful FRF recunoaşte clar faptul că UEFA nu impune şi nu a impus NICIODATĂ restricţii pentru cluburile de drept public deţinute de Stat. 

Răzvan Burleanu recunoaşte, astfel, că nu există absolut niciun impediment şi nicio restrictie din partea UEFA, iar clubul Steaua Bucureşti - club sportiv de drept public - poate evolua în cupele europene dacă va câştiga Cupa României la fotbal.

În acest moment, opinia publică are toate dovezile clare: Legea Sportului se bazează pe un fake-news, pe o minciună care a ajutat anumite personaje să cloneze marile branduri din fotbalul românesc. 

UEFA nu a interzis niciodată cluburile sportive de drept public şi nu a cerut niciodată dispariţia lor din fotbalul european. 

Clubul STEAUA Bucureşti poate participa fără nicio problemă în cupele europene la fotbal în forma de organizare din prezent. 

Deşi UEFA nu impune absolut nicio restricţie, FRF interzice accesul Stelei în Liga 1 şi îi anulează abuziv meritul sportiv. Aceasta este dovada cât se poate de clară că Legea Sportului ar trebui modificată de urgenţă, corectată în Parlament si pusă în acord cu normele din Regulamentul UEFA”, a scris Florin Talpan, pe pagina personală de Facebook. 

În clasamentul Ligii 2, Steaua este lider, cu 47 de puncte, pe loc direct promovabil.

Afla mai multe despre: florin talpanrazvan burleanusteaua bucuresticsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare