Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, malaxor de antrenori? Adi Mutu nu este primul care păţeşte asta: ”Şi eu am trecut prin aceste probleme, chiar dacă eram în obiectiv” | EXCLUSIV

Rapid, malaxor de antrenori? Adi Mutu nu este primul care păţeşte asta: ”Şi eu am trecut prin aceste probleme, chiar dacă eram în obiectiv” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid şi FCSB vor împărţi duminică Bucureştiul în două, cu ocazia derby-ului din Giuleşti, iar despre acest meci nu avea cum să nu vorbească un mare rapidist, Mihai Iosif (48 de ani), nimeni altul decât cel care a promovat echipa în prima ligă.

Sfârşitul de săptămână propune un duel de maxim interes: derby-ul dintre Rapid şi FCSB, care va avea loc în Giuleşti, duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30.

Partida va conta pentru etapa a cincea din play-off-ul Superligii şi le pune faţă în faţă pe cele două rivale bucureştene care se află în două ipostaze total diferite.

De o parte este Rapid, care încă nu a obţinut încă vreo victorie în play-off, iar de cealaltă parte FCSB nu a cunoscut eşecul în cele patru partide disputate până acum.

Mihai Iosif recunoaşte: ”Şi eu am trecut prin aceste probleme, chiar dacă eram în obiectiv. Suporterii Rapidului sunt foarte pătimaşi” | EXCLUSIV

Despre marele meci a vorbit şi predecesorul lui Adi Mutu la conducerea tehnică a Rapidului, Mihai Iosif, invitat fiind în studioul Orange Sport.

Fostul tehnician al giuleştenilor nu a putut ocolo şi situaţia actuală foarte complicată a celuit care i-a luat locul la cârma echipei feroviare, în luna martie a anului trecut.

Chiar dacă Adi Mutu se bucură în continuare de susţinerea conducerii giuleştene, nu este exclus să aibă aceeaşi soartă ca Mihai Iosif şi să fie îndepărtat chiar dacă obiectivul echipei era îndeplinit.

”E un derby al campionatului nostru, al Bucureştiului, două echipe în posturi total diferite. La ora meciului se va şterge cu siguranţă totul. Aceste meciuri indiferent de locul în clasament se vor disputa cu intensitate întotdeauna.

(n.r. despre situaţia lui Mutu) Nu mă surprinde. Dacă nu sunt rezultate, evident că apar probleme. Cel mai rău e pentru antrenor principal pentru că le vezi primul. 

La Rapid nu a fost linişte niciodată. Eu am trecut prin aceste probleme. Le cunosc foarte bine, chiar dacă eram în obiectiv, dar aveam multe meciuri fără victorie, mai multe decât Mutu.

Patronii au spus că sunt alături de el. E un contract şi vedem ce se va întâmpla, dar se poate rupe. E important meciul de duminică şi ce va urma. Patronii au spus că nu se pune în discuţie schimbarea sa.

Suporterii Rapidului sunt aparte, sunt foarte pătimaşi. Pe Şucu nu îl cunosc, deci nu pot să-mi dau cu părerea. Nu vorbesc de un coleg de-al meu, vedem ce se va întâmpla. 

E posibil să mă duc (n.r. la Rapid - FCSB), vedem. Până acum am fost doar la inaugurare. Nu am fost în Bucureşti şi am avut o perioadă în care am vrut să mă liniştesc, să stau departe.

(n.r. despre despărţirea de Rapid) În momentul ăla am fost oarecum supărat, mai ales că eram în obiectiv, nu am avut stadionul nou, nu am avut aceleaşi condiţii, dar am realizat lucruri măreţe.

Acum nu văd o perioada grea, e în play off şi poate să ajungă în cupele europene”, a declarat Iosif, la Orange Sport.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rapidadi mutumihai iosif 

viewscnt
Articole similare