Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, cu moralul la pământ după demiterea de la Rapid: ”Am vorbit cu el şi a suferit mult”

Mihai Iosif, cu moralul la pământ după demiterea de la Rapid: ”Am vorbit cu el şi a suferit mult”

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif (47 de ani) a fost demis de la Rapid, echipă cu care a promovat în Liga I.

Mihai Iosif are moralul la pămân după demiterea de la Rapid: ”Am vorbit cu el şi a suferit mult”

Mihai Iosif se afla la Rapid din 2017, din perioada în care echipa activa în Liga a 4-a. Antrenor principal a devenit în urmă cu un an iar echipa o promovarea spectaculoasă în Liga 1.

Formaţia din Giuleşti nu a reuşit să prindă play-off-ul Ligii 1, iar antrenorul Mihai Iosif a plătit. În locul său a fost adus Adi Mutu.

Dan Alexa, în prezent antrenor al formaţiei CSM Reşiţa din Liga a 3-a, a recunoscut că a stat de vorbă cu Mihai Iosif după îndepărtarea acestuia, iar moralul său nu este unul tocmai bun.

Alexa a dezvăluit că Iosif îşi dorea să inaugureze noul stadion pe banca tehnică a Rapidului. 

”Mă bucur pentru Mutu că a venit la Rapid, îl apreciez foarte mult, dar îmi pare rău de Mihai Iosif. Ştiu că a suferit foarte mult când a plecat, dar viaţa merge înainte. Am vorbit cu el, e un caracter tare. A făcut o performanţă la Rapid, dar e dezamăgit că nu a reuşit să câştige mai mult.

El voia să rămână la Rapid, să antreneze pe stadionul nou din Giuleşti. El e un rapidist adevărat şi mi-ar fi plăcut ca el să inaugureze stadionul nou. Dacă tragem linie, e mult pe plus. A reuşit performanţe, a dus echipa în Liga 2, dar sunt convins că rapidiştii ştiu asta. La Rapid se iubeşte cu intensitate, până la urmă şi Pancu a plecat când i s-a cerut demisia.

Nu pot să spun dacă i s-a făcut o nedreptate, nu vreau să comentez. Dacă te pui în locul conducerii poţi să găseşti argumente pro”, a declarat Dan Alexa, conform looksport.ro.

În 49 de meciuri a stat Mihai Iosif pe banca Rapidului, 47 de campionat şi două de Cupa României, înregistrând 18 victorii, 16 remize şi 15 înfângeri. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare