Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru e sigur: antrenorul din play-off demis în etapa următoare din Superligă! "Cred că patronul cedează, dacă nu câştigă, dar nu face bine"

Panduru e sigur: antrenorul din play-off demis în etapa următoare din Superligă! "Cred că patronul cedează, dacă nu câştigă, dar nu face bine"

Superliga

Comentarii

Criza de formă a unei echipe din Superligă ar putea duce la pierderea postului pentru cel mai vulnerabil antrenor din play-off, în acest moment. Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că demiterea s-ar putea produce în etapa următoare, deşi nu ar fi de acord cu decizia conducerii.

Basarab Panduru: "Eu cred că cedează şi-l dă afară, dacă pierde etapa următoare"

  • Rapid Bucureşti - FCSB are loc duminică, în etapa a cincea a play-off-ului Superligii, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

De altfel, este şi meciul în urma căruia Basarab Panduru crede că s-ar produce un şoc la nivelul băncii tehnice la Rapid. Deşi nu ar fi de acord cu o demitere a lui Adrian Mutu, fostul fotbalist consideră că Dan Şucu şi Victor Angelescu vor ceda, în cele din urmă, şi vor risipi suspansul, după ce galeria Rapidului a cerut îndepărtarea antrenorului

"Eu cred că Dan Şucu cedează şi-l dă afară pe Mutu. După meciul cu FCSB, dacă nu câştigă, cred că cedează şi-l dă afară. Cred că cedează dacă pierde meciul cu FCSB. 

Eu zic că nu ar face bine. Trebuia să vorbim altfel, nu că-l dăm afară şi ne uităm doar la ultimele meciuri. Dacă ne uităm la ultimele şase meciuri, patru înfrângeri, două remize zici că e o situaţie complicată. După 30 de etape am văzut Rapid în play-off, iar Rapid nu are echipă mai mult de locurile cinci, şase. Nu e mai bună decât Craiova, FCSB, CFR, nici decât Farul. Locul cinci e maximum. 

Nu cred că ai putea să-i ceri mai mult. E o bilă albă pentru Mutu intrarea în play-off, dar meciul cu CFR ţi-a plăcut. Poate fi o supărare după ultimele şase meciuri, iar Mutu în primul rând e cel mai supărat. Dacă nu eşti sprijinit de conducere, suporteri, nu ai cum să reuşeşti. Şansele să nu reuşeşti sunt foarte mari acum. 

Rapid a adus doar rezerve! Ştefan, Măţan e în America, Iacob, mulţi jucători. Nici pe Papeau nu ştii de unde să-l iei. Kait, Emmers, Dugandzic joacă, dar Papeau nu poate juca titular acum. Costache joacă puţin, Sefer nu are un sfârşit de sezon bun. Nu trebuie să aduci rezerve, îţi trebuie titulari", a declarat expertul Orange Sport. 

Totuşi, Victor Angelescu şi Dan Şucu au luat decizia de a le acorda credit în continuare lui Adrian Mutu şi Daniel Niculae, pentru un proiect pe termen lung, în urma unui anunţ făcut în presă. 

Constantin Zotta crede că despărţirea lui Adrian Mutu de Rapid Bucureşti s-ar putea produce la finalul sezonului

"Acesta e un moment în care, cu adevărat, Dan Şucu se gândeşte dacă a făcut bine că a venit la Rapid şi investeşte. Cred că Dan Şucu nu va ceda şi-l va susţiune pe Adi Mutu, doar că Mutu va avea o viaţă foarte grea. Dacă lucrurile vor continua rău pentru el, probabil că la sfârşitul campionatului va renunţa el", a declarat fostul oficial de la Rapid, Constantin Zotta, pentru Orange Sport.

  • 5 e locul ocupat de Rapid Bucureşti în clasament, cu 28 de puncte, cu 11 mai puţine decât liderul Farul Constanţa, şi fără victorie în play-off. 

Afla mai multe despre: basarab panduruadrian mutudan sucurapid bucuresti,  

viewscnt
Articole similare