Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică ştie ce ar trebui să facă Mutu la Rapid. Sfat pentru antrenorul din Giuleşti: ”Nu e de ajuns” | EXCLUSIV

Nicolae Dică ştie ce ar trebui să facă Mutu la Rapid. Sfat pentru antrenorul din Giuleşti: ”Nu e de ajuns” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Nicolae Dică ştie ce ar trebui să facă Mutu la Rapid + Sfat pentru fanii din Giuleşti: ”Nu mi se pare normal ce au făcut” | EXCLUSIV 

Rapid a reuşit să intre în play-off - obiectivul stabilit la începutul acestui sezon - însă traversează o criză de formă.

Giuleştenii au pierdut şi meciul de la Universitatea Craiova, cu 3-1 şi ultraşii Rapidului sunt tot mai nemulţumiţi.

La finalul partidei cu Universitatea Craiova, ultraşii Rapidului i-au cerut demisia lui Adi Mutu, în momentul în care acesta a mers să-i salute pe suporteri. Adrian Mutu a încercat să explice rezultatul, eliminarea lui Valentin Costache i s-a părut dată uşor, dar a comentat şi demisia cerută dinspre peluza prezentă pe "Ion Oblemenco". 

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă pentru muncă lui Adi Mutu. În opinia antrenorului de la CS Mioveni, Mutu nu ar trebui să plece de la Rapid.

De asemenea, Dică i-a pus la punct pe fanii giuleşteni după ce aceştia i-au cerut demisia ”Briliantului”. 

”Nu mi se pare ok ca un şef de galerie să iasă şi să zică că trebuie să plece un antrenor. Când e greu ei trebuie să fie lângă echipă, aşa e normal. Nu mi se pare ok ca un şef de galerie să ceară demisia antrenorului. Şi mie îmi place galeria Rapidului, dar trebuie să fie alături de echipă când le merge rău.

Eu cred că nu ar trebui să plece, eu din ce ştiu a avut ca obiectiv să intre în play-off, şi l-a indeplinit. Trebuie să te gândeşti şi la lotul pe care il ai, eu înţeleg că vrei să iei campionatul, dar trebuie să faci o analiză! Nu e de ajuns că esti Rapid. Adi a făcut o treabă bună, a dus echipa în play-off. 

Dacă îţi doreşti să câştigi campionatul trebuie să faci o analiză, ce jucători face faţă la obiectivul ăsta, bun, ăştia rămân. Aducem şi alţii pentru ne îndeplini obiectivul, aşa se face”, a declarat Dică la Orange Sport. 

  • Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: adi mutunicolae dicarapid 

viewscnt
Articole similare