Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru ştie de ce Borza l-a scos din minţi pe Hagi! Faza care se petrece înaintea schimbării. "Chiar merita să fie certat" | VIDEO

Panduru ştie de ce Borza l-a scos din minţi pe Hagi! Faza care se petrece înaintea schimbării. "Chiar merita să fie certat" | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a înregistrat prima înfrângere din play-off în etapa a patra, iar Gică Hagi a fost surprins nemulţumit de mai multe ori de-a lungul meciului cu FCSB. El a efectuat toate cele cinci schimbări după o oră de joc, iar expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a remarcat faza care a dus la cearta aplicată lui Andrei Borza.

Vârsta şi-a spus cuvântul! Basarab Panduru a găsit faza care l-a făcut pe Gică Hagi să-l certe pe Andrei Borza

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii, iar în acest moment "marinarii" conduc clasamentul cu 39 de puncte, CFR Cluj are 38 de puncte, iar echipa bucureşteană are 37 de puncte. 

La finalul partidei, Gică Hagi s-a abţinut să-şi critice punctual fotbaliştii care l-au dus pe primul loc în Superligă şi s-a rezumat la a spune doar că s-au făcut multe greşeli individuale şi că atacanţii n-au fost inspiraţi: "Suntem la cald acum, nu am fost noi. Am făcut lucruri extraordinare, dar în seara asta n-am fost noi. Am adus schimbări, că nu eram mulţumit", spunea Gică Hagi. 

De departe cel mai criticat jucător, cel puţin în public, a fost Andrei Borza. Fotbalistul de 17 ani a fost transfigurat de cearta lui Gică Hagi, chiar în faţa băncii tehnice a Farului Constanţa

La analiza partidei, Basarab Panduru a găsit o posibilă explicaţie pentru episod. Expertul Orange Sport consideră că totul a culminat cu felul în care Andrei Borza a judecat faza golului marcat de Florinel Coman. 

În minutul 46, Radunovic a trimis o minge lungă de la jumătatea careului în spatele apărării oaspeţilor. Coman a preluat, "l-a ameţit" pe Boli şi a marcat pentru 2-0, cu câteva minute înainte ca Sali să reducă din diferenţă. 

Însă, Basarab Panduru consideră că Andrei Borza a comis o greşeală şi că fundaşul stânga schimbat, în minutul 58, ar fi trebuit să intre în duel cu Florinel Coman. 

"Probabil că de aici vine şi cearta lui Hagi pentru Borza. E vinovat Borza aici, pentru că trebuia să strângă, strângeau amândoi. Strângea Borza, rămânea Boli în cadrul porţii. Borza trebuia să se bage în faţa lui Coman, iar preluarea lui Coman trebuia s-o facă Borza. Boli nu trebuia să iasă din cadrul porţii", a spus fostul atacant al naţionalei României. 

Basarab Panduru a fost completat de fostul arbitru Constantin Zotta, care a luat în ansamblu prestaţia fundaşului stânga pe Arena Naţională: "Borza chiar merita să fie certat", a spus expertul Orange Sport. 

VIDEO FCSB a făcut 2-0 cu Farul în minutul 46, când Florinel Coman "l-a ameţit" pe Boli, chiar de lângă Borza

VIDEO Rezumat FCSB - Farul Constanţa, 2-1, în play-off-ul Superligii

Afla mai multe despre: gica hagiandrei borzafarul constantafcsb farul constanta 

viewscnt
Articole similare