Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, propus din nou la echipa naţională: ”Merită să fie acolo! Cu Rapid a fost cel mai bun de pe teren”

Andrei Ivan, propus din nou la echipa naţională: ”Merită să fie acolo! Cu Rapid a fost cel mai bun de pe teren”

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) nu a fost convocat la ultima acţiune a echipei naţionale a României, pentru partidele cu Andorra şi Belarus din luna martie, din startul preliminariilor pentru EURO 2024, însă există voci care susţin că acesta nu avea voie să lipsească.

Cel mai mare susţinător al său este, de departe, patronul său de la club, Mihai Rotaru, care s-a declarat surprins total de faptul că jucătorul său a fost ignorat de selecţionerul Edi Iordănescu.

Mihai Rotaru, despre Andrei Ivan: ”Cu Rapid a fost cel mai bun de pe teren”

Mihai Rotaru este de părere că Andrei Ivan se afla şi se află într-o formă sportivă foarte bună şi nu ar trebui să lipsească din lotul naţional.

Omul de afaceri consideră că Ivan a fost cel mai bun jucător de pe teren în ultima partidă disputată de echipa sa, contra Rapidului, scor 3-1, chiar dacă nu a reuşit să înscrie.

  • Andrei Ivan a oferit o pasă decisivă în minutul 90+2, pentru Ante Roguljic, care avea să stabilească scorul final, 3-1.

Eu pot să spun dacă merită să fie acolo. Dacă va fi acolo, ăsta e un pariu impredictibil. Da, merită să fie acolo! Şi chiar vă întreb şi pe dumneavoastră, merită să fie Andrei Ivan la echipa naţională? Cu Rapid a fost cel mai bun de pe teren”, a declarat Mihai Rotaru, conform prosport.ro.

Andrei Ivan a debutat în naţionala României în 2015, într-o partidă amicală contra Italiei, încheiată la egalitate scor 2-2, sub comanda lui Anghel Iordănescu. 

  • În acel moment, Andrei Ivan avea doar 18 ani şi 10 luni

Din acel moment, Andrei Ivan a mai bifat alte 16 jocuri sub tricolor, reuşind să înscrie un gol. Olteanul a punctat în înfrângerea contra Georgiei, scor 1-2, într-o partidă amicală disputată în 2021, pe ”Ilie Oană”.

Afla mai multe despre: mihai rotaruandrei ivan 

viewscnt
Articole similare