Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iosif a izbucnit după ce a auzit comentariile făcute în legătură cu mandatul său la Rapid: ”E zona aia din Pipera unde se vorbeşte mult la terase de fotbal” | EXCLUSIV

Iosif a izbucnit după ce a auzit comentariile făcute în legătură cu mandatul său la Rapid: ”E zona aia din Pipera unde se vorbeşte mult la terase de fotbal” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Iosif (48 de ani) a izbucnit după ce a auzit comentariile făcute de Constantin Zotta în legătură cu mandatul său la Rapid. Fostul arbitru a afirmat că erau haos şi anarhie şi Giuleşti în momentul venirii lui Adi Mutu.

În direct la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, de luni, Constantin Zotta a făcut o afirmaţie dură în legătură cu mandatul lui Mihai Iosif pe banca tehnică a Rapidului.

Fostul arbitru a sugerat că antrenorul de 48 de ani a lăsat anarhie şi haos în urma sa în Giuleşti, motiv pentru care Adi Mutu ar fi fost nevoit să ”repare” atmosfera din Giuleşti.

Zotta, comentariu dur în legătură cu mandatul lui Iosif la Rapid

Mutu a venit la Rapid într-un moment în care chiar era anarhie, în care nu era niciun fel de autoritate în vestiar, în care orice jucători şi orice membru al galeriei se băga şi făcea echipa, când echipa nu juca nimic.

A venit Mutu, bineînţeles, cu susţinerea suporterilor, cu susţinere conducerii, a aşezat lucrurile şi, ghici ce, până la urmă, şi-a realizat şi obiectiul impus, de a fi în play-off”, a spus Constantin Zotta, pentru Orange Sport.

Invitat în rândul său în platou la doar trei zile după afirmaţiile făcute de Zotta, Mihai Iosif l-a ironizat pe fostul arbitru şi a sugerat că acesta îşi culege informaţiile de la ”terasele din Pipera unde se vorbeşte mult de fotbal”.

”E zona aia din Pipera unde se vorbeşte foarte mult de fotbal la anumite terase”

În plus, tehnicianul a oferit asigurări că, în perioada în care a pregătit-o pe Rapid în Superligă, nu a existat niciun fel de conflict şi niciun fel de imixtiune din partea conducerii, a fanilor sau a vestiarului.

În viaţă, poţi fi informat sau informator, domnul Zotta cred că vorbeşte în total necunoştinţă de cazuă, e zona aia din Pipera unde se vorbeşte foarte mult de fotbal la anumite terase...

Ţin să îi spun că niciodată cât am fost la Rapid nu a fost deloc anarhie, nu mi-a făcut nimeni echipa sau antrenamentul, nu a fost nicio ceartă, niciun scandal.

Bineînţeles că după ce nu câştigi 10 meciuri intervine o stare de nelinişte, o stare de tensiune, dar de la asta până la anarhie e o cale lungă.

Vizavi de alcătuirea echipei şi antrenamente, niciodată, nici măcar a unui jucător. Se spunea şi în Liga 2. Ce cuvânt a avut atunci? Am avut şi am o relaţie extraordinară cu el”, a replicat Mihai Iosif, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare