Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu m-am mai putut abţine, nu ai cum să greşeşti în halul ăla!”. Dică, crtitic la adresa jucătorilor după plecarea de la Mioveni | EXCLUSIV

”Nu m-am mai putut abţine, nu ai cum să greşeşti în halul ăla!”. Dică, crtitic la adresa jucătorilor după plecarea de la Mioveni | EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

După plecarea de la CS Mioveni, Nicolae Dică (42 de ani) a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport, dezvăluind că a luat decizia de a părăsi clubul deoarce nu mai sunt şanse de salvare. Antrenorul a dat de înţeles că jucătorii ar fi de învinuit pentru rezultate.

După doar trei luni la CS Mioveni, Nicolae Dică s-a dat bătut şi şi-a dat demisia, fiind de părere că echipa nu mai are nicio şansă de salvare, deşi mai sunt patru etape de jucat.

Ultima clasată din Superligă nu mai poate urca deasupra liniei roşii, dar ar putea, în teorie, să se strecoare pe o poziţie de baraj, fiind la şase puncte de UTA Arad, ocupanta locului opt.

”Nu mai sunt şanse de salvare”

Chiar şi aşa, Dică a decis că nu doreşte să mai rămână la Mioveni şi a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport după despărţirea de formaţia argeşeană.

Tehnicianul a recunoscut că a plănuit de la început să demisioneze dacă echipa nu mai avea şanse de salvare şi a fost foarte critic la adresa foştilor săi jucători.

Fostul antrenor de la FCSB a afirmat că este ”o enigmă” pentru el de ce Mioveni nu a reuşit să îşi menţină forma din primele nouă meciuri sub comanda sa şi în play-out şi l-a făcut praf pe portarul Flavius Croitoru pentru gafa din meciul cu U Cluj.

Dică, crtitic la adresa jucătorilor după plecarea de la Mioveni

Am discutat în iaunarie, de când am semnat contractul, am zis că atunci când o să consider că nu mai avem şanse de salvare, atunci voi pleca. Este foartre greu să mai reuşim menţinerea în prima ligă.

(n.r. ce credeţi că s-a rupt?) Pentru mine este o enigmă. Nu pot să înţeleg cum nouă etape am reuşit să acumulăm puncte, am pierrduat doar două jocuri, şi apoi, de când a început play-out-ul, să arătăm total diferiţi, să fim total schimbaţi.

Nu pot să îmi dau seama. Am încercat, am analizat ce am făcut la antrenamente, ce le-am transmis. Şi nu am găsit de ce am putut să arătăm aşa in play-out. Să fie o schimbare totală...

Am fost bine, chiar foarte bine, unde speram să rămânem în prima liga şi chiar nu am un argument să spun că ăsta este motivul. Dar în timp voi găsi motivul pentru ce s-a întâmplat.

(n.r. au existat şi probleme extrasportiuve, in punct de vedere financiar, disciplinar?) Nu am avut probleme din punct de vedere disciplinar. Din punct de vedere financiar, au fost cât de cât ok . Nu am avut întărzieri mari.

(n.r. aţi semnat rezilierea, lucrurile sunt finalizate?) Da, astăzi (n.r. miercuri) am semnat rezilierea. (n.r. cine va asigura ultimele etape?) Nu s-a luat o decizie. Acum discutăm.

(n.r. s-a discutat despre imaginile cu dumneavoastră râzând la gafa care a decis meciul dintre Mioveni si U Cluj) Nu am putut să mă mai abţin. Nu ai cum sa greşeşti în halul ăla.

Se întâmplă la fotbal. Colaboratorul meu îmi explica cum să te duci aşa să prinzi mingea , dar aşa a fost atunci. Reactia mea a fost ca şi cum <<asta mai lipsea>>”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare