Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, fără ocolişuri după ultimul eşec al lui CS Mioveni: ”Le mulţumesc celor din conducere. Aşa voi face”. Nu a ocolit-o pe FCSB: ”Am văzut ce a zis patronul”

Dică, fără ocolişuri după ultimul eşec al lui CS Mioveni: ”Le mulţumesc celor din conducere. Aşa voi face”. Nu a ocolit-o pe FCSB: ”Am văzut ce a zis patronul”

CS Mioveni

Comentarii

Antrenorul formaţiei CS Mioveni, Nicolae Dică (42 de ani), a tras concluziile după ce a pierdut încă un meci în play-out.

CS Mioveni a pierdut încă un meci, de această dată cu U Cluj, scor 0-1, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

Este al cincelea eşec înregistrat de echipa argeşeană în tot atâtea etape din play-out, fapt ce o condamnă la retrogradarea în Liga 2.

Dică, misterios după ultimul eşec al lui CS Mioveni: ”Le mulţumesc celor din conducere. Aşa voi face”. Nu a ocolit-o pe FCSB: ”Am văzut ce a zis patronul”

La finalul jocului de la Mediaş, Nicolae Dică a lăsat de înţeles că se va despărţi la finalul sezonului de Mioveni pentru că nu are intenţia de a mai antrena în divizia secundă.

De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre ultimele noutăţi de la FCSB, echipă la care a fost şi jucător, şi antrenor.

”O greşeală mare, asta e, se întâmplă la fotbal, păcat că nu am avut mai mult curaj pe faza ofensivă. Atât am putut până acum. Unde era riscul?

În iarnă, când am venit, aveam nouă puncte, nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne salvăm, părea imposibil, am reuşit să obţinem apoi rezultate bune, dar în play-out totul s-a schimbat. 

Nu am o explicaţie, tot încerc de atâtea săptămâni să îmi dau seama de ce nu am putut să câştigăm meciuri în campionat, până la play-out aveam în nouă meciuri doar două înfrângeri.

Nu, nu regret, sunt un antrenor care îmi place să muncesc, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine. 

Acesta este fotbalul, am întâlnit fotbalişti mult mai valoroşi decât noi, îmi pare rău că nu am reuşit să facem mai mult. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă.

Nu vreau să comentez în acest moment de ce s-a întâmplat la viitor, mi-a transmis şi cineva să nu îmi mai dau niciodată demisia în spaţiul public, aşa voi face. 

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla. Sunt antrenor care pune pasiune în ceea ce face.

Apropo de ultima perioadă petrecută, a fost şi aia bună pentru că am calificat echipa în Conference League după 5 ani, pentru mine şi acolo am făcut lucruri bune. 

Am văzut ce a zis patronul, nu cred că se va retrage, îi place prea mult fotbalul şi e implicat”, a declarat Dică, după meci.

În urma acestui rezultat, CS Mioveni este ultima clasată din Superligă, cu 11 puncte, în timp ce U Cluj ocupă locul 5 în play-out, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: dicamiovenifcsb 

viewscnt
Articole similare