Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - CS Mioveni 1-0. Victorie de serviciu pentru ardeleni. Dică, eşecuri pe linie în play-out

VIDEO | U Cluj - CS Mioveni 1-0. Victorie de serviciu pentru ardeleni. Dică, eşecuri pe linie în play-out

Superliga

Comentarii

U Cluj a învins-o, pe teren propriu, scor 1-0, pe CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii. Mamadou Thiam a marcat în minutul 72, cu o lovitură slabă de cap, din careu, dar portarul oaspeţilor, Croitoru, a scăpat balonul în plasă.

VIDEO | U Cluj - CS Mioveni 1-0 (Thiam 72)


Echipele de start:

  • U Cluj: Gorcea - Oancea, Martic, F. Ilie, Goranov - I. Filip, Bic - Chipciu, D. Nistor, Ze Gomes - Thiam; Rezerve: Iliev, Trif, G. Simion, Horşia, A. Hofman, Tescan, I. Stoica, A. Bălan, Remacle; Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
  • CS Mioveni: D. Croitoru - Rădescu, Balaur, Garutti, M. Pedroso - V. Pop, Lepistu, Şerbănică - Gutea, B. Rusu, Lixandru; Rezerve: Greab, Sno, Coşereanu, D. Toma, Buziuc, Benchaib, A. Caprescu, N. Carnat, L. Antal; Antrenor: Nicolae Dică

Min 90+7. Final de meci la Mediaş.

Min 78. Fază U Cluj. Gazdele cer un penalty, dar nu se acordă nimic. Jocul continuă.

Min 72. GOOOL Cluj. Thiam deschide scorul la Mediaş, după o gafă a portarului Croitoru. Este golul cu numărul opt stagional pentru atacantul clujenilor.

Min 66. Ocazie Cluj. Chipciu are o nouă şansă bună de a marca, dar şutul său nu prinde cadrul porţii adverse. Şi Remacle a trecut pe lângă gol.

Min 46. Înceoe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 45. Ocazie Cluj. Chipciu are un şut foarte bun, dar Croitoru are o intervenţie excelentă şi respinge peste bară.

Min 13. Ocazie Cluj. Gazdele au primul moment periculos în careul advers.

Min 1. Începe meciul.


Cu înfrângeri pe linie în play-out, CS Mioveni şi-a pierdut aproape orice speranţă de a se mai salva de la retrogradare, chiar şi cu cinci etape rămase.

Argeşenii se află la 12 puncte de primele locuri de deasupra linie roşii, ocupate de U Cluj şi Voluntari, respectiv la şase puncte de UTA Arad, prima echipă aflată pe loc de baraj.

Aşadar, o înfrângere cu U Cluj ar asigura că Mioveni nu mai poate urca deasupra liniei, iar singura speranţă a lui Dică şi jucătorilor săi rămâne barajul.

De cealaltă parte, echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău are nevoie de victorie pentru a nu se lăsa ”trasă” înapoi în lupta împotriva retrogradării.

Chindia a câştigat, duminică, cu UTA şi s-a apropiat la doar un punct de U Cluj, de pe primul loc care duce la barajul de promovare / menţinere.

Afla mai multe despre: u cluj cs miovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare