Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la CFR Cluj. Dan Petrescu, tot mai aproape de plecarea de la CFR Cluj. Decizie surprinzătoare luată după meciul cu Farul

ALERTĂ la CFR Cluj. Dan Petrescu, tot mai aproape de plecarea de la CFR Cluj. Decizie surprinzătoare luată după meciul cu Farul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul cu Farul, scor 0-1, şi a rămas la patru puncte în spatele constănţenilor în clasamentul Superligii.

Farul Constanţa a obţinut o victorie extrem de importantă, scor 1-0, în ultima etapă din turul play-off-ului Superligii. Echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat la limită meciul cu CFR Cluj şi s-a distanţat în fruntea clasamentului la patru puncte în faţa ardelenilor.

Cu cinci etape rămase de disputat până la finalul sezonului şi cu o listă plină de jucători indisponibili, CFR Cluj pare tot mai departe de cel de-al şaselea titlu consecutiv în campionat.

Deşi Marius Bilaşco a dezvăluit că Dan Petrescu şi Nelu Varga au ajuns la un acord verbal în privinţa prelungirii contractului, antrenorul încă n-a semnat o nouă înţelegere cu CFR Cluj. De altfel, Gheorghe Popescu e sigur că Dan Petrescu nu va mai rămâne prea mult pe banca tehnică a campioanei României.

"Eu sunt convins că Dan Petrescu nu va mai sta foarte mult la CFR, eu mi-aş dori să-l vad acolo unde visează şi el, în Premier League, pentru că acolo a jucat, e iubit, respectat" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Orange Sport.

Antrenorul le-a transmis oficialilor CFR-ului că aşteaptă finalul sezonului, apoi va lua decizia daca va mai rămâne la conducerea tehnică a echipei. Principalul obiectiv al lui Dan Petrescu este să joace din nou în preliminariile Ligii Campionilor, astfel că ratarea titlului ar duce, cel mai probabil, către o eventuală plecare a antrenorului.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare