Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer la FCSB din vară. Becali aduce un jucător dintr-un campionat de TOP din Europa

Primul mare transfer la FCSB din vară. Becali aduce un jucător dintr-un campionat de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

Cedat de Gigi Becali în vara anului trecut, sub formă de împrumut, la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă din Turcia, Vali Gheorghe (26 de ani) este foarte aproape de revenirea la FCSB, în contextul în care actuala sa echipă are şanse foarte mari să retrogradeze.

Adus la Bucureşti în vara lui 2021, după retrogradarea Astrei, în contextul în care FCSB avea probleme cu accidentările în flancul stâng, Vali Gheorghe a părut iniţial un transfer inspirat al vicecampioanei.

Numit ”arma secretă” a roş-albaştrilor după ce a reuşit să decidă câteva dintre primele sale meciuri la FCSB, din postura de rezervă, Gheorghe şi-a pierdut locul în echipă după revenirea pe gazon a lui Florinel Coman.

Fotbalistul cedat de Becali în vară, foarte aproape de revenirea la FCSB

Dornic să fie titular, fotbalistul de 26 de ani l-a rugat pe Gigi Becali în vară să fie lăsat să plece în Turcia, sub formă de împrumut, la Umraniyespor, cu clauză definitivă de cumpărare de 200.000 de euro, aceeaşi sumă pe care a achitat-o FCSB pentru acesta.

Am stat bine şi m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia. Iar clauza este de 200 de mii de euro.

Am zis să îi fac un bine băiatului. E o şansă bună pentru el, iar eu l-am înţeles”, dezvăluia atunci Becali, pentru Prosport.

Însă, din păcate pengtru toate părţile implicate, transferul lui Gheorghe s-a dovedit a fi unul dezastruos, iar fotbalistul este foarte aproape de revenirea la FCSB.

Transferul lui Gheorghe la Umraniyespor, dezastruos

Turcii şi-au pus mari speranţe în român, dar acesta nu a reuşit să marcheze decât două goluri şi să ofere doar o pasă decisivă în cele 24 de apariţii pentru Umraniyespor.

Echipa tocmai a pierdut cu Besiktas şi şi-a ”consolidat” poziţia pe ultimul loc în clasament, cu doar 23 de puncte, după 29 de etape, fiind favorită la retrogradare.

Aşadar, turcii au şanse minime să mai activeze clauza din înţelegerea cu FCSB, astfel că Gigi Becali va rata suma de transfer de 200.000 de euro şi va fi nevoit să găsească o altă soluţie pentru Gheorghe.

  • 29 de meciuri, şapte goluri şi trei pase decisive însumase Gheorghe în unicul sezon petrecut la FCSB

Afla mai multe despre: valentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare