Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Arma secretă" de la FCSB a dezvăluit motivul pentru care a ales Turcia: "Mi-am dorit să mă simt important"

"Arma secretă" de la FCSB a dezvăluit motivul pentru care a ales Turcia: "Mi-am dorit să mă simt important"

FCSB

Comentarii

Vali Gheorghe (25 de ani), plecat de la FCSB la Umraniyespor sub formă de împrumut în Turcia, a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la echipa "roş-albastră". Jucătorul voia un rol principal într-o echipă, aşa că a ajuns în "Ţara Semilunei".

Umraniyespor l-a împrumutat pe Vali Gheorghe de la FCSB în vară, cu opţiune de cumpărare, şi jucătorul a impresionat imediat cu un gol frumos marcat într-un meci cu Fenerbahce (3-3). La jumătate de an de la plecarea în Turcia, Valentin Gheorghe a spus de ce a ales să plece de la Bucureşti.

"Arma secretă" de la FCSB a dezvăluit motivul pentru care a ales Turcia: "Mi-am dorit să mă simt important"

Vali Gheorghe a plecat de la FCSB în căutarea unui loc de titular incontestabil, dar nu l-a găsit nici în Turcia. La Umraniyespor, jucătorul a strâns doar 578 de minute în 14 partide, timp în care a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată.

"Aşa am simţit. Mi-am dorit să merg într-un campionat mai puternic şi Turcia are acest lucru plus că există o infrastructură sportivă mult mai solidă. Am avut evoluţii bune la FCSB şi mi-am dorit să plec la o echipă unde să mă simt important şi să joc mai mult. Am simţit că pot mai mult după acel meci cu Chindia, când am întors scorul, iar eu am marcat de două ori. Apoi n-am jucat! Dar nu-s supărat deloc pe ei. Ba chiar a fost o experienţă frumoasă acolo", a spus Vali Gheorghe, conform gsp.ro.

Fostul fotbalist de la Astra nu ştie dacă va mai rămâne la Umraniyespor după ce va expira împrumutul de la FCSB, dar vrea să ajungă la o altă echipă din Turcia: "Asta nu ştiu, mai e mult până atunci. Sper să am meciuri la echipă şi să se bazeze pe mine. În caz contrar, voi căuta o altă formaţie tot aici care să plătească bani pentru mine", a mai spus Valentin Gheorghe.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vali gheorghefcsbumraniyesporturciaimprumut 

viewscnt
Articole similare