Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate fi campioană de săptămâna viitoare”. Panduru anunţă finalul luptei pentru titlu: ”E aproape imposibil să mai pierzi atunci” | EXCLUSIV

”Poate fi campioană de săptămâna viitoare”. Panduru anunţă finalul luptei pentru titlu: ”E aproape imposibil să mai pierzi atunci” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Rapid împotriva rivalei FCSB, Basarab Panduru a afirmat că lupta pentru titlu s-ar putea încheia încă din etapa care urmează, atât timp cât Farul Constanţa câştigă cu Sepsi, iar urmăritoarele se încurcă.

Prima victorie obţinută de Rapid în play-off a reprezentat un triumf uriaş şi pentru Farul Constanţa, care şi-a păstrat avantajul de cinci puncte faţă de FCSB.

Liderul Superligii deja învinsese ocupanta locului secund, CFR Cluj, în această etapă, distanţându-se la patru puncte, iar înfrângerea vicecampioanei reprezintă o şansă uriaşă pentru ”marinari”.

”Poate fi campioană de săptămâna viitoare”

În următoarea etapă a Superligii, trupa din Ovidiu va face deplasarea la Sfântu Gheorghe, pentru a o înfrunta pe Sepsi, în timp ce CFR va juca în Giuleşti, iar FCSB pe Ion Oblemenco.

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Rapid, Basarab Panduru a dezvăluit că este de părere că Farul îşi poate asigura, în mare parte, titlul încă din următoarea etapă.

Fostul internaţional român a explicat că dacă ”marinarii” câştigă la Sfântu Gheorghe, iar CFR Cluj şi FCSB se încurcă cu Rapid şi Universitatea Craiova, atunci echipa pregătită de Gică Hagi va fi ”deja campioană”.

Panduru anunţă finalul luptei pentru titlu

Mi se pare că e o etapă perfectă săptămâna viitoare pentru Farul. De ce? Sepsi joacă miercuri, joacă sâmbătă meciul cu Farul. Dintre FCSB, CFR şi Farul, Farul are, pe hârtie, cel mai uşor meci, mai ales că se joacă Sepsi - CFR miercuri.

Dacă Farul câştigă şi celelalte două echipe nu câştigă, cred că Farul este campioană deja de săptămâna viitoare. În momentul ăsta, sunt patru puncte, da, faţă de locul trei?

Şapte puncte (n.r. s-ar face cu o victorie a Farului cu Sepsi), să spunem că face un egal (n.r. CFR), şase puncte, 6,5 - şapte puncte (n.r. CFR a beneficiat de înjumătăţire favorabilă, Farul se clasează în faţă indiferent dacă termină la egalitate).

Şapte puncte, când mai sunt patru etape? Mi se pare că e aproape imposibil să mai pierzi campionatul. Etapa viitoare este o etapă foarte importantă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cum arată podiumul Superligii:

  1. Farul 42p (5 meciuri jucate)
  2. CFR Cluj 38p (5 meciuri jucate)
  3. FCSB 37p (5 meciuri jucate)

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare