Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalii le dau dreptate celor de la FCSB: ”Distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului”

Rivalii le dau dreptate celor de la FCSB: ”Distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. consideră că FCSB-iştii au toate motivele să fie furioşi după partida cu Rapid, pierdută la limită, scor 0-1, duminică seară, în Giuleşti.

Toată lumea din tabăra celor de la FCSB a criticat dur arbitrajul din meciul cu Rapid. ”Roş-albaştrii” au reclamat neacordarea a două cartonaşe roşii giuleştenilor care, cu siguranţă, ar fi schimbat soarta partidei, iar distanţa de liderul Farul nu ar mai fi fost de cinci puncte.

Adrian Mititelu Jr.,de partea celor de la FCSB

Cele două faze incriminatorii i-au avut în prim-plan pe Răzvan Onea şi Dragoş Grigore, cu două intrări ”criminale” asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno, sancţionate de arbitrul Horaţiu Feşnic doar cu cartonaşe galbene, spre nemulţumirea celor de la FCSB.

Adrian Mititelu Jr. consideră şi el că meciul Rapid - FCSB a fost viciat decisiv de către Horaţiu Feşnic, în favoarea giuleştenilor, iar acest lucru ar putea determina oamenii din fotbalul românesc să-şi strângă catrafusele curând şi să nu mai investească în sportul ”rege” de pe plaiurile mioritice.

Pentru cei care se plictisesc vă recomand să urmăriţi meciul dintre Rapid şi Steaua (n.r. FCSB). Veţi asista la distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului de către cei care conduc acest sport. Asta în caz că aţi ratat meciul de ieri (n.r. sâmbătă, FC Botoşani – FC U Craiova 0-0) de la Botoşani”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu Jr. după meciul Rapid - FCSB 1-0.

VIDEO: Rezumat Rapid - FCSB 1-0

Afla mai multe despre: rapid - fcsbadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare