Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, şocat de deciziile lui Horaţiu Feşnic: ”Era sub influenţa fenomenelor paranormale” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, şocat de deciziile lui Horaţiu Feşnic: ”Era sub influenţa fenomenelor paranormale” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Viorel Moldovan, şocat de deciziile lui Horaţiu Feşnic: ”Era sub influenţa fenomenelor paranormale” | EXCLUSIV 

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

Viorel Moldovan a urmărit partida şi a rămas şocat de deciziile lui Horaţiu Feşnic. 

”Chiar dacă sunt legat sentimental de Rapid, e clar că trebuie să fiu echidistant, corect. Feşnic a blocat calea spre titlu. Feşnic cred că ceva s-a întâmplat cu acest om. Era sub influenţa fenomenelor paranormale!”, a declarat Moldovan la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais (Florin Ştefan 77) - Al. Albu, Kait, Al. Ioniţă II (Emmers 65) – Sefer (Pănoiu 90), Dugandzic, Funsho Bamgboye. ANTRENOR:  Adrian Mutu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa (I. Cristea 46), Tamm, Radunovic – Edjouma (Omrani 46), Şut (Miculescu 85), Olaru - Oct. Popescu, Compagno (Cordea 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidfesnic 

viewscnt
Articole similare