Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cardiff City reclamă peste 100 de milioane de euro de la FC Nantes în cazul Sala

Cardiff City reclamă peste 100 de milioane de euro de la FC Nantes în cazul Sala
Comentarii

Clubul galez de fotbal Cardiff City a decis să atace în faţa tribunalului de comerţ clubul FC Nantes, pentru a obţine peste 100 de milioane de euro despăgubiri după decesul accidental al jucătorului Emiliano Sala în 2019, au anunţat avocaţii clubului francez, confirmând o informaţie a publicaţiei L'Equipe.

Cardiff City a sesizat săptămâna trecută tribunalul de comerţ din Nantes pentru prejudiciul pe care îl estimează că l-a suferit şi reclamă "canarilor" peste 100 de milioane de euro, au anunţat avocaţii lui FC Nantes, Jerome Marsaudon şi Louis-Marie Absil, de la cabinetul de avocatură RMT.

Cazul va fi examinat pe 22 iunie, au precizat avocaţii.

"După ce a fost sever contrazisă de FIFA, TAS (Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv) şi Tribunalul federal elveţian, Cardiff City a deschis un nou front judiciar absurd", au precizat avocaţii lui Nantes.

Conform L'Equipe, clubul galez reclamă şi aproape 10 milioane de euro în plus corespunzând "în special unei datorii de la primele negocieri de transfer pentru Emiliano Sala".

Cardiff City cere, totodată, condamnarea clubului din Hexagon la plata a 2 milioane de euro cu titlu de "prejudiciu reputaţional suferit" în acest caz, conform L'Equipe.

În vârstă de 28 de ani, jucătorul argentinian Emiliano Sala şi-a pierdut viaţa în ianuarie 2019 într-un accident de avion deasupra Canalului Mânecii în timp ce se îndrepta spre noua sa echipă, Cardiff City, la care fusese cedat de FC Nantes.

Afla mai multe despre: sala 

viewscnt
Articole similare