Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan a luat în derâdere asistenţa record de la FCSB - CFR Cluj. Cum a explicat imaginile: "A fost o nimereală. E o greşeală"

Florin Talpan a luat în derâdere asistenţa record de la FCSB - CFR Cluj. Cum a explicat imaginile: "A fost o nimereală. E o greşeală"

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a comentat asistenţa record din acest sezon al Superligii, din FCSB - CFR Cluj, scor 1-0, în Superligă.

Florin Talpan nu e impresionat de recordul doborât la FCSB - CFR Cluj: "E o greşeală că oamenii vin la stadion"

La FCSB - CFR Cluj, 1-0, în Superligă, pe Arena Naţională au fost prezenţi 42.439 de spectatori, cu 11.206 mai mulţi decât la partida dintre dintre FCSB şi Rapid din luna noiembrie a anului trecut. Acesta este topul partidelor din Superligă cu cei mai mulţi spectatori în acest sezon competiţional.

Totodată a fost şi cea mai mare asistenţă pe un stadion din ultimii şapte ani. 

Însă, Florin Talpan n-a fost impresionat de ce a reuşit FCSB şi a spus că totul a fost întâmplător. Mai mult, juristul CSA Steaua le-a transmis lui Gigi Becali şi Florinel Coman că nu vor câştiga campionatul, întrucât susţin contrariul deciziilor judecătoreşti. 

"A fost o nimereală (n.r. - asistenţa de la FCSB - CFR Cluj), că a jucat cu CFR, cu asta... E o greşeală că oamenii vin la stadion şi se întreţine nerespectarea deciziilor instanţelor. Îmi pun întrebarea... De ce crainicul stadionului, când a văzut banner-ul cu FCSB e Steaua, n-a luat atitudine sau organizatorul acelui meci. Există o hotărâre a instanţei, care se încalcă. 

N-o să câştige campionatul. Pe Florinel îl învaţă cineva că joacă la Steaua. Nu joci, măi, Florinel Coman la Steaua, stai liniştit. Iei bătaie de la Farul duminică şi se linişteşte, că n-ai fost corect. Gigi Becali asta nu realizează. L-am înţeles, îl apreciez, e credincios, dar de ce nu eşti corect şi nu-i spui lui Florinel Coman că nu joacă la Steaua, ci la FCSB? Atunci o să-l ajute Dumnezeu", a declarat Florin Talpan la Sport Total FM

 

Afla mai multe despre: florin talpanarena nationalafcsb cfr cluj 1-0 

viewscnt
Articole similare